Neler Yeni

İlgi alanım hakkında iş önerisi lazım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar, daha önce bazı iş yerlerinde deneyimlerim oldu o da ortalama bir suriyeli ile aynı kazançları almak çok gücüme gitti.
Ve bu yaz muhtemelen tekrar bir yerde çalışacağım ancak bu sefer babam bana bir iş bulmadan ben kendim adam akıllı bir şey bulmak istiyorum.

Bilgisayarda yazılımsal sorunlar konusunda hemen hemen her sorunu çözebilirim, ek olarak sistem parçaları uyumluluğu vs. bilgim var da bulunduğum kesim pek zengin olmadığından bu biraz önemsiz.
Birilerinin yanında çırak olarak çalışmayı düşündüm yine kazandığım paranın yarısını veriyorlar ortalama bir formattan 25 tl kalıyor bana o da haftada 1 müşteri belki geliyor.
Hani üst düzey kazanç beklentim yok tabii.

Yaşım 16, hani böyle bilgisayarla alakalı çok düşük kazancı olmayan iş fikirleri istiyorum verdiğim emeğe biraz değecek türden...
Bana ağır iş yapmak yasak olduğundan bu bilgisayar bilgimi değerlendirmek istiyorum.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
kod öğren ufak oyunlar çıkar telefon için (telefonlarda ufak oyunlar daha fazla tutuyor)

AydNn

80+ Bronze
bence yakınında ki bilgisayarcılara bak belki birisi 4k falan verir

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıklı cevap yazmak isterdim ama bunu okuyunca vazgeçtim. Sonuç olarak ikiniz insansınız ikiniz emek veriyorsanız aynı kazancı almanız lazım.
Onu dışladığımdan veya ırkçılık yaptığımdan değil ; onlar kaçak çalıştığından ötürü normalden daha az kazanıyor o yüzden dedim.

AydNn

80+ Bronze
Mantıklı cevap yazmak isterdim ama bunu okuyunca vazgeçtim. Sonuç olarak ikiniz insansınız ikiniz emek veriyorsanız aynı kazancı almanız lazım.
hocam bilmemezlikten gelmeyin onlar 2k maaşa 25 saat çalıştırılabilecek tipde insanlar ancak arkadaş bence kendini yanlış ifadeetmiş onun zorun giden şey suriyelilerle alakalı değilde aldığı düşük maaş olabilir

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Suriyelileri sigortasız daha ucuza çalıştırıyorlar onu diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarcıdan devam et ya, şimdi diploma yok bir şey yok normal iş zor. Yazılımla arta kalan zamanlarında ugrasirsin.

TamerKs

80+ Silver
hocam bilmemezlikten gelmeyin onlar 2k maaşa 25 saat çalıştırılabilecek tipde insanlar ancak arkadaş bence kendini yanlış ifadeetmiş onun zorun giden şey suriyelilerle alakalı değilde aldığı düşük maaş olabilir
Bilmemezlikten değil ama dediğin gibi aşırı yanlış ifade etmiş kendini.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmemezlikten değil ama dediğin gibi aşırı yanlış ifade etmiş kendini.
Zaten neyi kast ettiğimi anlamışsınız o zaman sorun yok mümkünse konuyu daha fazla başka yerlere çekmeden cevap vermeye çalışırsanız iyi olur.

Tre-x

80+ Silver
Zaten neyi kast ettiğimi anlamışsınız o zaman sorun yok mümkünse konuyu daha fazla başka yerlere çekmeden cevap vermeye çalışırsanız iyi olur.
Sermayen varsa alım satım yap , bilgisayar topla sat
Bunlar dışında garsonluk yapabilirsin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Tre-x

80+ Silver
Hocam bana bu tür işler yasak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garsonluk gibi*
Site yapmaya biliyorsan ugrasabilirsin , arızalı parça alıp tamir edebiliyorsan edip satabilirsin

fulbaibu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fulbaibu
Dostlar, daha önce bazı iş yerlerinde deneyimlerim oldu o da ortalama bir suriyeli ile aynı kazançları almak çok gücüme gitti.
Ve bu yaz muhtemelen tekrar bir yerde çalışacağım ancak bu sefer babam bana bir iş bulmadan ben kendim adam akıllı bir şey bulmak istiyorum.

Bilgisayarda yazılımsal sorunlar konusunda hemen hemen her sorunu çözebilirim, ek olarak sistem parçaları uyumluluğu vs. bilgim var da bulunduğum kesim pek zengin olmadığından bu biraz önemsiz.
Birilerinin yanında çırak olarak çalışmayı düşündüm yine kazandığım paranın yarısını veriyorlar ortalama bir formattan 25 TL kalıyor bana o da haftada 1 müşteri belki geliyor.
Hani üst düzey kazanç beklentim yok tabii.

Yaşım 16, hani böyle bilgisayarla alakalı çok düşük kazancı olmayan iş fikirleri istiyorum verdiğim emeğe biraz değecek türden...
Bana ağır iş yapmak yasak olduğundan bu bilgisayar bilgimi değerlendirmek istiyorum.
Kardeş şuan ne aşamadasın bilmiyorum ama senin yapacağın işlerin ana teması bilgisayar ve internet olmalı. İlgi alanınla ilgili bir web sitesi açıp adsense reklamları ile para kazanabilirsiniz. Ama öncesinde içerik editörlüğü ile işe başlamanı tavsiye ederim. İşin mutfağından başlarsan daha sağlam yol alırsın. Naçizane şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Belki vereceğim bağlantıdan kafanda yeni fikirler oluşabilir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,405
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555
Top Bottom