Link atın şikayet edelim.Görüyorsunuz xd
Bende bir ara böyle düşünüyordum ama böyle insanlarla konuşunca biraz anladım sebebini; benim konuştuğum kişi, turizmciydim işsiz kaldım şimdi bu işlerle uğraşıyorum diyordu. Başkasına sordum, bilgisayar tamirciliği yapıyordum dükkanım battı ve artık böyle para kazanmaya çalışıyorum demişti. Tabi, yaptıkları doğru değil ama parasızlık insanlara çok şey yaptırabiliyor. Yanlış anlamayın adam iyi yapıyor gibi bir şey demek istemiyorum, sadece empati yapın demeye çalışıyorum.Alıntıyı görüntüle
Görüyorsunuz xd
M.Ö. 2020 olmasın o?Arkadaş heralde cyberpunk 2020 den bahsediyor?
Alıntıyı görüntüle
Hiçbir şekilde empati yapamıyorum çünkü sahtekarlığı n bahanesi olmaz benim gözümdeBende bir ara böyle düşünüyordum ama böyle insanlarla konuşunca biraz anladım sebebini; benim konuştuğum kişi, turizmciydim işsiz kaldım şimdi bu işlerle uğraşıyorum diyordu. Başkasına sordum, bilgisayar tamirciliği yapıyordum dükkanım battı ve artık böyle para kazanmaya çalışıyorum demişti. Tabi, yaptıkları doğru değil ama parasızlık insanlara çok şey yaptırabiliyor. Yanlış anlamayın adam iyi yapıyor gibi bir şey demek istemiyorum, sadece empati yapın demeye çalışıyorum.
RX 570 le oynarsın :do zaman rtx 3090 la gerçek hayat simulator oynayabilir miyiz?