İlişki Deneyimleriniz

Fr4nk1e

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,593
Dostlar kötü arkadaşlık veya sevdiğiniz insanlarla yaşadığınız deneyimler nedir ? (Sizi üzmek için değil ders çıkarmak için) Sizce ne tarz insanlara genellikle güvenmemeliyim.

Dostlar kötü arkadaşlık veya sevdiğiniz insanlarla yaşadığınız deneyimler nedir ? (Sizi üzmek için değil ders çıkarmak için) Sizce ne tarz insanlara genellikle güvenmemeliyim.
size olması gerekenden fazla sevene ve komiklik olsun diye seni küçük düşürenlerden uzak dur

Aga Böyle Popüler Olan Kızlara Güvenme Derim Dün Akşam Üzdüler Beni :(

Günümüzde en çok önem verilen şey ne yazık ki para.

Senin için maddi zorluklara girebilecek insanları hepsine bir çoğuna güvenebilirsin.

dostum bi insanla yakın olduktan sonra ona nasıl davranacağını tamamen gözlemle seçmelisin benim tavsşyem otur bi düşün bana ne kadar faydalık birisi çıkarcılık olarak değil tabi benim için max neyi feda eder gibi sana verdiklerine göre değer biç ve hayır demeyi iyi bil sorun çıkmaz

dostum eğer kendine bu arkadaşa acaba güvenmelimiyim diye soruyorsan artık ortada güven kalmamıştır

Ne oldu kankam ? İstersen özelden anlatabilirsin. (Tabii sana kalmış anlatmayadabilirsin.)
Aga Sevdiğim Kızı Yeni Okulunda Kendinden Büyüklerde Seviyor Ama Kızların Büyük Erkeklerle Çıkma Merağı İşte O Kadar

Geri