İlişki Deneyimleriniz

10 sene boyunca birlikte büyüdüğüm aynı tabak tan çataldan yemek yediğim adam sırtımdan bıçakladı reis bu hayatta kimseye güvenme. O olaydan sonra kimseye güvenim kalmadı evden işe işten eve yapıyorum. (gerçekleri görmek güzel oluyor insan için :) )bu sayede kendimi geliştirmek için daha fazla vakit bulabiliyorum.
Dostum özel olmassa nedenini sorabilir miyim ?

Dostlar kötü arkadaşlık veya sevdiğiniz insanlarla yaşadığınız deneyimler nedir ? (Sizi üzmek için değil ders çıkarmak için) Sizce ne tarz insanlara genellikle güvenmemeliyim.
en ıyı arkadasıma kımseye soylenmemesı gereken bır sır vermıstım ve soylenmemesı gereken kısılere soylemıs vve bunu bılfıgımı bılmıyor

Dostlar kötü arkadaşlık veya sevdiğiniz insanlarla yaşadığınız deneyimler nedir ? (Sizi üzmek için değil ders çıkarmak için) Sizce ne tarz insanlara genellikle güvenmemeliyim.
Hepsinden kazık yedim şuanki hariç

Aga Böyle Popüler Olan Kızlara Güvenme Derim Dün Akşam Üzdüler Beni :(
deme bee özelden anlatabilirsin istersen sevinçler paylaştıkça artar,üzüntüler anlattıkça azalır demişler çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sana önerim olamaz çünkü her türlü iyi görünen 8senelik arkadaşım başkasına büyük ayıp yapmış yani herkese farklı davranır sana iyi davranır dersinki ok başkasına sorarsın nasıl biri diye iyi derler sonra bir bakmışsın sırtında hançer yani insanlar çok güvenilmezler

Seni kullanmaya çalışanlara izin verme. Hayır demeyi bilmelisin ve sıkça kullanmalısın :)
Menfaat dünyası çıkarın olmadan iş yapmanı önermem. Güvendiğin 1 elin sayısını geçmeyen insanları buna dahil etme.

deme bee özelden anlatabilirsin istersen sevinçler paylaştıkça artar,üzüntüler anlattıkça azalır demişler çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sana önerim olamaz çünkü her türlü iyi görünen 8senelik arkadaşım başkasına büyük ayıp yapmış yani herkese farklı davranır sana iyi davranır dersinki ok başkasına sorarsın nasıl biri diye iyi derler sonra bir bakmışsın sırtında hançer yani insanlar çok güvenilmezler
Yazdım Bu Konuya Olayı

Geri