Hariboo
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar öncelikle şimdi anlatacağım durumun berbatlığının bende farkındayım objektif ve empati kurarak durumu ele almanızı rica ediyorum.
Ocak aylarında yakın arkadaşım aracılıyla bi kızla tanıştım daha önce sevgilim olmadı nasıl muhabbet açılır bilmiyorum motorcuyum kızda motorcu arkadaş motorlar hakkında konuş dedi neyse selamlaşmalar falan derken muhabbet ilerledi ilk günden aradı tam 2 saat boyunca hayatını anlattı tek söylediği cimlede kızı görmeden tutuldum ( benim sevgilim varken benim erkek arkadaşım erkek arkadaşımında kız arkadaşı olamaz) neyse ilinci gün 4 lü buluştuk falan iyiyiz hemen hemen hergün bıluşuyoruz aktiviteler bunun kız arkadaşı var sorunlu biri am benimlinin benim ilerde öğreneceğim konulara mutakıp biri neyse benim isteğim olmadan benim bi diğer arkadaşıma bu arkadaşını ayarlıyo onlarla bu sefer 4 lü date muhabbetine giriyoruz daha tanışmamızın 1 ila 2. Haftası falan aradan 14 ila 15. Gün busefer bizi tanıştıran arkadaşın evindeyiz dedi ben senle uyumak istiyorum bende ne bilim yedik bi şey herneyse o günün sabahı gece uyuyamadığımdan ben öylende uyudum evlere dağıldık tabi bu sorunlu arkadaşı bunu benimle birlikte olduğu gecenin ertesi günü ben uyurken 4 lü dateye götürüyor benimkinin interneti bitmiş bana haber veremiyo bide uyuduğumdan rahatsız etmek istememiş neyse uyandım baktım bu yazmış kalk dedikodu var diye bana bu olayı anlatıyor bende kızdınca dedi beni kandırdı bankadan para çekmeyi bilmiyom diye zorla götürdü sokak ortasında bağırıp rezillik çıkarmasın diye mecbur kaldım dedi zaten 15 dk bile durmadım hepsenden bahsettim dedi tabi ben tekrardan saçmalama falan diyince bana ben söylemesem haberin bile olmayacaktı dedi bende öylemi öyle daha sonra özürler arkadşlar araya girdi devam ettim ne yazıkki daha sonra benimki bu arkadaşını engelliyor aradan 4 gün geçmiyo buna beni niye engelledin falan diye yazıyo o sırada bende yanındayım mesajlaşıyo dedim kimle mesajlaşıyon bakim baktırmadı daha sonra mesajları silip al bak dedi gözümün önünde neyse ilahi adalet akşam geçmeden benim arkadaşa yazmış o sildiği bana göstermediği mesajları arkadaşıma iletmiş üstüne bide bana yazdı muhabbetlerimi anlattı bu kız bakire değil daha önce birine verdi falan diye benimle olmadan öncede ilkkez yapıyorum falan dedi (gülebilirsiniz
) neyse tiktokta canlı yayından tanıştığı biriyle 1 haftada birlikte olmuşlar banada kendi hikayesini anlatırken lisede sevgilim oldu 6 ay sürdü 9 kere aldatıldım daha sonra 3 aylık konuştuğum oldu oda bana evlenme teklifi edip yaymak istedi falan dedi onu dediği için ayrıldım dedi daha sonra 3 aylık konuştuğu olmuş tahammül edemeyip bırakmış sonra da tiktoktan tanıştığı var tabi ben bınu 1. Ayda öğreniyorum ama baştan ben bına geçmişin bi önemi yok dedim bana yinede söylemeyip yalan söyledi herneyse aklımı öhm ben devam ettim ama ne güvemim kaldı nede bi devam etme isteği öyle böyle konuşup buluşuyoruz ama bende bitti o çabalıyo bi gayret bu yalandan sonra tiktokta gizli videolarında 3 ay konuştığu elemanla videoları evim falan diye sözde akım vidyosu daha sonra chat gpt de her ili sevgilisiyle birlikte yapay zekaya yaptırdığı fotoğraflar falan dedim bunlarda okey lan tabi bunları buluyorum hepsine bi bahane unuttm bilmiyodum bunlar aralıklı zamanla oldu en son yeter dediğim nokta geziye gittik bu yoldayken uyudu bunun telefonundan oyun oynuyom telefonu çaldı ablasıysı ekrandan gitmesi için tıklarken rehbere girdim orda bu tahammül edemedi sözde konıştuğunun telefon numarası kayıtlı dedim artık ben kaçar o günün akşamı bittiğini söyledim yine bahane olarak telefon benim ben nerde ne olduğunu bilmiyorum dedi vay arkadaş orda bitirdim aradan 1 hafta geçti yazdı çok yüz vermedim aradan 1 hafta geçti kaza yaptım benim boş arkadaşım buna haber vermiş busa koşa koşa gelmiş şuanda öyle aham şaham bi muhabbetimiz yok eksik anlattığım mevzularda var örneğin ben bunu eve bıraktım ilişkimin 1. Ayı yalan söylemesindwn sonra ben trafikte birine arkadan çarptım konum uygulamasından benim durduğumu görmüş kazamı yaptın diye beni aradı bende nerden bildin dedim telefonu kapattı yaklaşık 300m falan uzaklaşmıştım koşa koşa oraya geldi falan filan uzun lafın kısası seviyorum diyip yemediği bok kalmadı benim takıldığım yalan yok benimleyken yaptıkları sürekli olarak düşündürende geçmişi daha ne bok çıkıcak diye bide engellediği arkadaşı bana sonradan neler yazıyo bizimkide bunlardan sadece 1 doğru diğerleri iftira falan diyo 1.5 ayda okadar yoruldumki şuan bile beni salmıyo öyle içimi dökmek istedim sağolun
Daha çok detay varda sıkıldım.
Ocak aylarında yakın arkadaşım aracılıyla bi kızla tanıştım daha önce sevgilim olmadı nasıl muhabbet açılır bilmiyorum motorcuyum kızda motorcu arkadaş motorlar hakkında konuş dedi neyse selamlaşmalar falan derken muhabbet ilerledi ilk günden aradı tam 2 saat boyunca hayatını anlattı tek söylediği cimlede kızı görmeden tutuldum ( benim sevgilim varken benim erkek arkadaşım erkek arkadaşımında kız arkadaşı olamaz) neyse ilinci gün 4 lü buluştuk falan iyiyiz hemen hemen hergün bıluşuyoruz aktiviteler bunun kız arkadaşı var sorunlu biri am benimlinin benim ilerde öğreneceğim konulara mutakıp biri neyse benim isteğim olmadan benim bi diğer arkadaşıma bu arkadaşını ayarlıyo onlarla bu sefer 4 lü date muhabbetine giriyoruz daha tanışmamızın 1 ila 2. Haftası falan aradan 14 ila 15. Gün busefer bizi tanıştıran arkadaşın evindeyiz dedi ben senle uyumak istiyorum bende ne bilim yedik bi şey herneyse o günün sabahı gece uyuyamadığımdan ben öylende uyudum evlere dağıldık tabi bu sorunlu arkadaşı bunu benimle birlikte olduğu gecenin ertesi günü ben uyurken 4 lü dateye götürüyor benimkinin interneti bitmiş bana haber veremiyo bide uyuduğumdan rahatsız etmek istememiş neyse uyandım baktım bu yazmış kalk dedikodu var diye bana bu olayı anlatıyor bende kızdınca dedi beni kandırdı bankadan para çekmeyi bilmiyom diye zorla götürdü sokak ortasında bağırıp rezillik çıkarmasın diye mecbur kaldım dedi zaten 15 dk bile durmadım hepsenden bahsettim dedi tabi ben tekrardan saçmalama falan diyince bana ben söylemesem haberin bile olmayacaktı dedi bende öylemi öyle daha sonra özürler arkadşlar araya girdi devam ettim ne yazıkki daha sonra benimki bu arkadaşını engelliyor aradan 4 gün geçmiyo buna beni niye engelledin falan diye yazıyo o sırada bende yanındayım mesajlaşıyo dedim kimle mesajlaşıyon bakim baktırmadı daha sonra mesajları silip al bak dedi gözümün önünde neyse ilahi adalet akşam geçmeden benim arkadaşa yazmış o sildiği bana göstermediği mesajları arkadaşıma iletmiş üstüne bide bana yazdı muhabbetlerimi anlattı bu kız bakire değil daha önce birine verdi falan diye benimle olmadan öncede ilkkez yapıyorum falan dedi (gülebilirsiniz
Daha çok detay varda sıkıldım.