Neler Yeni

İlk araba önerisi 350-400 bin

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tunahan Selçuk
Bu bütçelerde Corsa, Fiesta gibi araçlar var. Bende 2004 Fiesta var ve aracın tek kötü yanı konforsuz olması. Yoldaki en ufak bozukluğu bile hissettiren bir araba ayrıca çoğu dizelde olduğu gibi motor (traktör desek daha doğru) sesli çalışıyor. Eğer Fiesta almayı düşünüyorsanız makyajlı kasa olan 2006 ve sonrasına bakın, 2008 modeller güzel duruyor. Corsa kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
2000 2010 arası hatcbacklerin genelinde var sanırım puntoyada bindim aynı fiestayada bindim aynı fakat astranın hb olanı daha rahat özellikle 6 ileri olanı uzun yolda çok daha iyi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2000 2010 arası hatcbacklerin genelinde var sanırım puntoyada bindim aynı fiestayada bindim aynı fakat astranın hb olanı daha rahat özellikle 6 ileri olanı uzun yolda çok daha iyi oluyor
Sanırım tercihim astra hb beya corsa hb den yana olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İhsan Erdem
Herkese merhaba yaşım 20 bütçem 350 400 arasında. İlk arabam olarak opel corsa düşünüyorum sizin teklifleriniz ve düşüncelerinizde benim için önemli tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. (Asgari ücretin bir tık üstünde maaş alıyorum. Araba masrafları için kredi kartı limitim yeterlidir diye düşünüyorum 150k)
Aynı Yaştayım Benzer Bütçelerle Araba Bakıyoruz Yaklaşık 3 Haftadır İnanılmaz Derecede Araştırıyorum Çok Fazla Araba Sahibiyle Sanayiciyle Galericiyle Görüştüm Hatta Burada Başlıkta Açtım Birkaç Araba İçin Mantıklı Sorun Çıkartmayacak İnanılmaz Problemsiz Arabaları Saymam Gerekirse.Corolla 1.6 Terra HB/SEDAN,Corolla 1.4,Suzuki Switftler 2004 ve Sonrası Modeller Mantıklı,Fiat Linea(Taksi Çıkması Olmayan Hepsi Mükemmel),Fiat Bravo 1.6 MJet,Hyundai Accent Era,Honda Civic,City.Bu arabalar önerimdir çoğu az yakar ve inanılmaz sorunsuz arabalardır başını ağrıtmaz parçası ucuzdur ki seni sanayiye bile sokmaz fiestalardan ford serilerinden ve diğer çoğu arabadan uzak durmanı öneririm.

toltec6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Ilgar
Arabadan çok anlamıyorsanız kaputu ve bir çamurluğu değişik araçtan uzak durun. Keyfi boyandığı iddia edilen araçtan uzak durun. Attığınız araç keyfi boyandığını iddia etmiş ama sağ iki kapısına baktığımda ne kadar macun yediğini görebiliyorum. O fiyat bandında Japon ya da Kore araçlar mantıklıdır, model yılından ziyade sağlamlığa önem vermeniz lazım. Sanayiye gidip selam vermek artık 20bin TL zaten. Alıp satayım hemen değiştireyim düşünceniz yoksa Kore daha mantıklı. İkinci eldeki durumuna önem vermiyor, uygun alır uygun satarım diyorsanız Fiat Bravo 1.6 dizel olabilir, zannımca görüntüye önem veriyorsunuz. Bravo fena değildir, Astra H 1.6 (dizelinden ve 1.4 benzinlisinden uzak durmak kaydıyla) alınabilir bir araç. 2004-2006 arası Corolla HB yine dizel olmamak kaydıyla alınabilir. Corsa ufak gelmeyecekse düşünülebilir, 1.3cdti 160bin km altı alınabilir ama ilanda attığınız araca gidip selam bile vermeyin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,286
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Herkese merhaba yaşım 20 bütçem 350 400 arasında. İlk arabam olarak opel corsa düşünüyorum sizin teklifleriniz ve düşüncelerinizde benim için önemli tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. (Asgari ücretin bir tık üstünde maaş alıyorum. Araba masrafları için kredi kartı limitim yeterlidir diye düşünüyorum 150k)
Bu bütçeye Linea 1.3 multijet

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tunahan Selçuk
Arabadan çok anlamıyorsanız kaputu ve bir çamurluğu değişik araçtan uzak durun. Keyfi boyandığı iddia edilen araçtan uzak durun. Attığınız araç keyfi boyandığını iddia etmiş ama sağ iki kapısına baktığımda ne kadar macun yediğini görebiliyorum. O fiyat bandında Japon ya da Kore araçlar mantıklıdır, model yılından ziyade sağlamlığa önem vermeniz lazım. Sanayiye gidip selam vermek artık 20bin TL zaten. Alıp satayım hemen değiştireyim düşünceniz yoksa Kore daha mantıklı. İkinci eldeki durumuna önem vermiyor, uygun alır uygun satarım diyorsanız Fiat Bravo 1.6 dizel olabilir, zannımca görüntüye önem veriyorsunuz. Bravo fena değildir, Astra H 1.6 (dizelinden ve 1.4 benzinlisinden uzak durmak kaydıyla) alınabilir bir araç. 2004-2006 arası Corolla HB yine dizel olmamak kaydıyla alınabilir. Corsa ufak gelmeyecekse düşünülebilir, 1.3cdti 160bin km altı alınabilir ama ilanda attığınız araca gidip selam bile vermeyin.
Bu nasıl hocam ? Benimde hoşuma gitti baya bir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçeye Linea 1.3 multijet
Nasıl hocam?

Son düzenleme:

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,286
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Mert
350 bin bütçede dizele girilmez. İntihar olur. Temiz lpgli 1.2 - 1.4 fiesta corsa bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Alperen
Hocam opele bulaşmayın derim sorunları bitmeyen parçaları pahalı bir marka 2 tane opelim oldu tövbe ettim artık o bütçeye temiz Ford varsa öneririm

toltec6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Ilgar
@tunahanselcuk61 Bravo etiketlemişsiniz yeni gördüm, Bravo ancak 370-380 bin TL'ye kadar ağır hasarsızsa alınır. Sizin attığınız araç piyasa parası, benim o araca vereceğim para 330bin o da kilometresi orijinalse. Ağır hasarlı araç size tavsiye etmem, kesinlikle yanlış anlamayın lafımı. Arabadan cayır cayır anlayan ne adamları yedi o ağır hasarlılar. Herhangi bir sigorta şirketi 50 bine tamir edilecek kasko bedeli 350 binlik aracı perte ayırıp sahibine 350bin verip aracı hasarlı halde 200 bine satmaz. Sigorta şirketleri bu kadar enayi olsa zaten her gün birer birer batarlardı. Bana tam bütçenizi ve bulunduğunuz şehri özelden yazarsanız ben size 2-3 araç bulayım onlara bir bakın.

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
toyota corolla gli special bakılabilir

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Celal Smyrna
1.3 dizel manuel 200.000kmyi geçmemiş boyasız

Corsa D veya Fiat Punto bulabilirsen iyi olur.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Murat Aslan
1.3 multijet grande fiat punto 2011 model bakabilirsin dizel araçlar daha uzun ömürlü, dayanıklı ve benzine göre daha performanslı
Dizel araçlar daha az ömürlü daha az dayanıklı ve daha az performanslıdır.sadece enjektör basıncı yüksek olan araçlar uzun ömürlüdür tır otobüs iş makinesi vb. dizel motorun avantajı torku yüksektir.performans konusunda dizel araçların sadece torku yüksek harici bir avantajı yok.dizel daha performanslı olsaydı ferrari tarzı araçlar dizel olurdu.

Top Bottom