Neler Yeni

Çözüldü✓ Ilk bilgisayarimi alacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal
tek tek uğraşmaya gerek yok tanıdık bilgisayarcıya git kablolamaya kadar yapsın otur izle sonra paşa paşa kullan
Tanıdık yok reis ya sizden tek istegim su f/p en iyi bilgisayar lazim 30k 35k 40k bu 3 butcedeki en iyi hazir sistemi bana atmanizi istiyorum itopyadan ekran karti amdden anlamam

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
https://www.itopya.com/it-open-v10-...00-xt-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-a_h27573 bunada bakabilirsin anakartı 350tl farkla yükseltebilirsin başka değişecek bir şey üstadlar ?
bütçeyi aşıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdık yok reis ya sizden tek istegim su f/p en iyi bilgisayar lazim 30k 35k 40k bu 3 butcedeki en iyi hazir sistemi bana atmanizi istiyorum itopyadan ekran karti amdden anlamam
5k monitör dediniz şöyle bir şey önereyim daha bilgili arkadaşlar da öneride bulunur zaten

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
bir de sormayı unuttum ileride sistemi güncellemeyi düşünüyormusunuz ona göre Intel sistemlere bakalım

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
dostum ben bilmiyorum tavsiye istiyorum diyosun amd öneren adama yok ben amd bilmem nvidia olsun diyosun. parça parça iyi bi sistem geliyor önüne yok ben uğraşamam diyosun. bir şey biliyor ki tavsiyede bulunuyor insanlar ben seni biraz laubali buldum bu konuda

eğer kesin ve kesin hazır sistem + nvidia istiyosan ona göre konu aç direkt kasa linki atsınlar sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal
Reis siz suan monitore falan karismayin sadece kasa onermeniz yeterli bana amd anlamam ama ekran kartinin performans videosunu bakarim intten
bütçeyi aşıyor hocam

5k monitör dediniz şöyle bir şey önereyim daha bilgili arkadaşlar da öneride bulunur zaten

Pc yavasladikca yukseltirim
bir de sormayı unuttum ileride sistemi güncellemeyi düşünüyormusunuz ona göre Intel sistemlere bakalım

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal
Reis
dostum ben bilmiyorum tavsiye istiyorum diyosun amd öneren adama yok ben amd bilmem nvidia olsun diyosun. parça parça iyi bi sistem geliyor önüne yok ben uğraşamam diyosun. bir şey biliyor ki tavsiyede bulunuyor insanlar ben seni biraz laubali buldum bu konuda

eğer kesin ve kesin hazır sistem + nvidia istiyosan ona göre konu aç direkt kasa linki atsınlar sana
Size dedigim nvidia disinda anlamam bana önerdiğiniz sistemin nvidia kartina esdeger halini soyleyin mesela rx 7700xt diyelim 4080e esdeger tarzinda ben boyle anlarim parcalari ayri mağazalardan ugrasmak istemem tek bir yerde parçaların hepsi varsa anlarim sistem hazir olur ayri olur farketmez dedigim gibi nvidia kartina esdeger versiyonunu soyleyin ben oyle anlarim o amd ekran kartinin gucunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Yani reis kim uğraşacak simdi tek tek parcalarla itopyadan hazir varsa guzel olur
37 k ya güzel bir sistem var karar senin

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...VwTu1uvx91ikvQ4JMTGxRdYB12ogGllhoCrqsQAvD_BwE (2 adet)

37k tutuyor. dersen ki 40 k ya çıkabilirim, 2700 verip 7700 xt yerine 7800 xt koyarsın. 2k da da çok rahat oynarsın

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...VwTu1uvx91ikvQ4JMTGxRdYB12ogGllhoCrqsQAvD_BwE (2 adet)

37k tutuyor. dersen ki 40 k ya çıkabilirim, 2700 verip 7700 xt yerine 7800 xt koyarsın. 2k da da çok rahat oynarsın

elinize sağlık güzel bir sistem olmuş 7800xt yerine anakart geliştirmesi daha mantıklı olur gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal

Sistem baya sasali duruyor dediginiz ekran kartlarinin nvidia karsiligi nedir gücünü ona gore hesaplarim ben ve beni rahat bakimlarini yaptigim takdirde 6 sene gotururmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,624
Üyeler
172,526
Son üye
Morphaus
Top Bottom