Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
heleki mahalle bilgisayarcıysa aman aman parçalar yok olurRiski yokki ne alaka asil o para verdigin kisi maffeder
heleki mahalle bilgisayarcıysa aman aman parçalar yok olurRiski yokki ne alaka asil o para verdigin kisi maffeder
Ne riski?ben olsam riske atmazdım 150 lira daha verip montajlatırdım
Youtubedan kablolama videolarında gördüm hocam. Zaten anakartta isimleri yazıyormuş ve ben yaparken izleyip yapacağım garanti olması için.en zor kısmı kasa kablolarını anakarta doğru yere takmak. onun için de anakartın kitapçığında diagram var. çok kolay bir şekilde yaparsın. lego yapmak gibi. eğlenceli ve kolay.
Hayırlı olsun hocam, temiz bir kurulum yapmanız dileğiyleYaparsınız hocam, bende sipariş vericem parçalarımı, kablolama ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum ama araştırıcam. Hani ney nereye takılıyor biliyorum ama temiz bir kablolama hiç yapmadım
Sağolun hocam, montaj yaparken tekrardan izleyeceğimBence yaparken Donanım Arşivi Detaylı pc toplama rehberini aç . Ben senin yaptığını yaptım 3 ay önce falan çok eğlenceli birde tecrübe edinmiş olursun hiç zor değil. Birkaç önemli nokta var onlarda söylediğim videoda var .
bahsettiğim şu kablolar;Youtubedan kablolama videolarında gördüm hocam. Zaten anakartta isimleri yazıyormuş ve ben yaparken izleyip yapacağım garanti olması için.