Neler Yeni

İlk defa bilgisayar topladım ve montajı kendim yapacağım.

En İyi Cevap
7
lego da lego

lego da 100 tane kablo mu birleştiriyorsun bide minik bir hatada bile parça direk gidiyor
Evet lego yapar gibi basittir. Ayrıca 100tane kablo ne alaka? 3-5 tane kablo var alttarafı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama karışık. La 1 tane kablo ile çalışan PC yapamadılar
Evet ama çok fazla işin içinden çıkamayacak kadar karışık değil.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Çok eğlenceli bir yola çıkmışsınız 2 saat boyunca terleye terleye montaj yaptıktan sonra bilgisayar açılınca çocuklar gibi mutlu olduğumuz olaydır , zorluk konusunda ise hiç zor değil toplam 12 kablo falan var onları internetten bakabilirsin zaten ben öyle yapmıştım :D

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
lego da lego

lego da 100 tane kablo mu birleştiriyorsun bide minik bir hatada bile parça direk gidiyor
Hocam banada ilkten çok zor gelmişti çok fazla kablo var demiştim. Ama öğrenince ne kadar basitmiş aslında diye düşündüm.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
bence çok basit bir işlem ama ilk defa yapacağın için ekran kartına çok dikkat et o kırılırsa çok kötü olur
Öyle bir şey olursa helvam pişer herhalde.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
çok basit giriçi pcı slotuna tam getir emin ol ve bastır çat diye ses çıkıyor yada giriyor sen mandalı kapatıyorsun çok basit ama ekran kartını kasanın içinde monte et anakarta birşeyler takarken altına sünger koymayı unutma
İlkten anakartın kendi kutusunun üzerinde işlemci ve rami takacağım sonra kasaya anakartı taşayacak vidaları yerleştirip anakartı delikleri vidalara denk gelecek şekilde yerleştirip sabitleyeceğim. Sonra soğutucuyu ve ekran kartınu takacağım sonra kablolama kalıyor zaten değil mi?

İlkten anakartın kendi kutusunun üzerinde işlemci ve rami takacağım sonra kasaya anakartı taşayacak vidaları yerleştirip anakartı delikleri vidalara denk gelecek şekilde yerleştirip sabitleyeceğim. Sonra soğutucuyu ve ekran kartınu takacağım sonra kablolama kalıyor zaten değil mi?
He birde ssd ve hdd

En İyi Cevap
7

He birde ssd ve hdd
Tebrik ediyorum, aynen böyle yapacaksanız videoları gayet iyi anlamışsınız. :)
Ama bir opsiyonum var eğer isterseniz işlemci soğutucusunu anakartı kasaya takmadan önce takabilirsiniz.

Top Bottom