Neler Yeni

İlk defa bilgisayar topladım ve montajı kendim yapacağım.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Tebrik ediyorum, aynen böyle yapacaksanız videoları gayet iyi anlamışsınız. :)
Ama bir opsiyonum var eğer isterseniz işlemci soğutucusunu anakartı kasaya takmadan önce takabilirsiniz.
Haklısınız hocam öyle daha doğru olur. Bir sorun olursa yazarım, desteğiniz için teşekkür ederim.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Hocam sen anlar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dc varsa verebilir misin
ben pek anlamıyorum montajlama işleminden ama yeteri kadar video izlediysen yaparsın pek zor değil demiş forumdakilerde

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Maalesef dc yok. Özelden yazın yardımcı olabilirim.
Hallettim hocam sağolun. Mis gibi kullanıyorum cihazı. Sadece ekstra sipariş verdiğim cpu soğutucu anakartıma uymadı bende stok fan ile kullanıyorum. Cs de en fazla 66 derece gördüm.

Hallettim hocam sağolun. Mis gibi kullanıyorum cihazı. Sadece ekstra sipariş verdiğim cpu soğutucu anakartıma uymadı bende stok fan ile kullanıyorum. Cs de en fazla 66 derece gördüm.
(Hwinfo'dan kontrol ediyorum.)

HoYeon Jung

80+ Gold

(Hwinfo'dan kontrol ediyorum.)
Çok sevindim hocam adınıza. İyi günlerde kullanın. Bende toplamak istiyorum ama ailem bana bu fırsatı tanımıyor. Çok şanslısınız :)

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Çok sevindim hocam adınıza. İyi günlerde kullanın. Bende toplamak istiyorum ama ailem bana bu fırsatı tanımıyor. Çok şanslısınız :)
Bana da tanınmıyordu hocam. Ne diller döktüm. Ama nasip oldu, umarım hem size hem de tüm hocalarıma daha iyileri nasip olur.

HoYeon Jung

80+ Gold
Bana da tanınmıyordu hocam. Ne diller döktüm. Ama nasip oldu, umarım hem size hem de tüm hocalarıma daha iyileri nasip olur.
Amin. Lakin bana pek nasip olmayacak gibi. Ailem 4 yıllık leş bir işlemcisi olan ve ekranı sürekli kararıp gelen, canlı derslerde PC kastığı için mikrofonum açık kalıp hocalara rezil olduğum PC'nin halen daha sağlam olduğunu, geçenlerde 8GB RAM yaparak kasma sorunun halledildiğini söylüyorlar. Sanırsam ben bir 8 sene falan PC toplayamam. 8 sene sonra da kendi paramla toplarım :) :)

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Amin. Lakin bana pek nasip olmayacak gibi. Ailem 4 yıllık leş bir işlemcisi olan ve ekranı sürekli kararıp gelen, canlı derslerde PC kastığı için mikrofonum açık kalıp hocalara rezil olduğum PC'nin halen daha sağlam olduğunu, geçenlerde 8GB RAM yaparak kasma sorunun halledildiğini söylüyorlar. Sanırsam ben bir 8 sene falan PC toplayamam. 8 sene sonra da kendi paramla toplarım :) :)
Umarım birgün nasip olur hocam benimde banada bundan önce proje ödevlerimi yapmam için letgodan 1. Nesil işlemcili izoly alınmıştı. 😐

Top Bottom