Neler Yeni

Çözüldü✓ İlk defa bilgisayar toplayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
şahin küçük
kanka FPS Oyunluklu oyunlar oynacaksan bütçeyi ekipmanlara harcaman çok mantıklı seçim olur yani ağırlıklı olarak ne oynuyorsun bu önemli aslında
Ben çok fazla online oyun oynamam,daha çok FPS tarzı seviyorum, fakat online birkaç oyun var oysasam mi diye aklımdan geçirdiğim. öz

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
Ben çok fazla online oyun oynamam,daha çok FPS tarzı seviyorum, fakat online birkaç oyun var oysasam mi diye aklımdan geçirdiğim. öz
kanka eğer fps oyunları oynıyacaksan AMD Tarafına yönelmen daha iyi olur o konuda çok iyiler aslında ryzen 7 7800x3d bişe işini görür fakat
ryzen 9 7900x3d alabilirsin ekran kartını fps oyunlarında fazla önemi yok o yüzden monitör seçimin senin için çok önemli
Monitör olarak BenQ zowie xl2566k fareni logitech g pro x superlight kulaklığını Logitech g pro vs seçersen karşındakininden çok avantajlı olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

üzgünüm gaming gen tr de ayrıntılı olduğunu görmediğimden dedim kusura bakmayın ama bence o pc yerine arkadaş ekipmanlara ağırlık verirse uzun vadede cok daha rahat eder

Golf 4 R32

80+ Silver
üzgünüm gaming gen tr de ayrıntılı olduğunu görmediğimden dedim kusura bakmayın ama bence o pc yerine arkadaş ekipmanlara ağırlık verirse uzun vadede cok daha rahat eder
Ekipmana ağırlık vermesin demiyoruz ki zaten. Attığım sistemde 2tb ssd seçip alabilir. Geriye kalan bütçeyi ekipmana verse yine yeterli olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
şahin küçük
kanka eğer fps oyunları oynıyacaksan AMD Tarafına yönelmen daha iyi olur o konuda çok iyiler aslında ryzen 7 7800x3d bişe işini görür fakat
ryzen 9 7900x3d alabilirsin ekran kartını fps oyunlarında fazla önemi yok o yüzden monitör seçimin senin için çok önemli
Monitör olarak BenQ zowie xl2566k fareni logitech g pro x superlight kulaklığını Logitech g pro vs seçersen karşındakininden çok avantajlı olursun

Şimdi arkadaşımın gönderdiği sistemde sorun yok değil mi?

Golf 4 R32

80+ Silver

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
Ya bence tn panel alınmaması gerek. Tamam fps oyunları için eyvallah ama bu bilgisayarda 7/24 fps oyunu oynanmayacak ki. Yeri gelir video izlenir, dizi izlenir yani sürekli mi fps oyunu oynanır?
tercih meselesi ben her türlü izlerim sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum aslında bunu alan kişiye sormamız lazım
Bilgisayarda oturup 2 3 saat dizi film izleyecekse IPS 360 HZ Tarafına yönelebilir fakat gerçekten oyun içinde performans istiyorsa TN Panel alması rekabetçi oyunlarda çok üstün bir avantaj sağlar Tepkime süresi Olarak
TN: Tepkime süresi
IPS: Daha güzel renkler

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
şahin küçük
Ya bence tn panel alınmaması gerek. Tamam fps oyunları için eyvallah ama bu bilgisayarda 7/24 fps oyunu oynanmayacak ki. Yeri gelir video izlenir, dizi izlenir yani sürekli mi fps oyunu oynanır?
Ben biraz daha geniş ekran alsam yakından görüntü dağılir mı dersin? Dediğin gibi arada şöyle film izlesem, illüstratör çalışsam?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun

hiçbir avantaj sağlamıyor hocam bu ekipmanlar ayrıca kulaklık kötü bizzat kullanıp iade ettim hem rahatsız hem de ses kasılmıyor blackshark v2 pro çok daha iyi kafamda hissetmiyorum bile en rahat oyuncu kulaklığıdır, mouse da gereğinden pahalı daha iyi özellikli mouselar var daha ucuza. benq monitöre hiç gerek yok geneli tn panel ve arkadaşda online oynamıyormuş zaten

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
hiçbir avantaj sağlamıyor hocam bu ekipmanlar ayrıca kulaklık kötü bizzat kullanıp iade ettim hem rahatsız hem de ses kasılmıyor blackshark v2 pro çok daha iyi kafamda hissetmiyorum bile en rahat oyuncu kulaklığıdır, mouse da gereğinden pahalı daha iyi özellikli mouselar var daha ucuza. benq monitöre hiç gerek yok geneli tn panel ve arkadaşda online oynamıyormuş zaten
1692652796989.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,581
Üyeler
163,848
Son üye
butcher44
Top Bottom