noname5588
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
cift tarafli m2 ler içindir diyor bende tam anlayamadım bir bakicamAsus prime b650mk anakart var montaj yapmaya çalışıyorum cpu ram taktım ssdye geldi sıra. Exceria pro ssd var.
Anakartın kutusundan bu çıktı ne işe yarıyor takmalı mıyım ?
aynısından takılı gibi sanki o yedegi gibi duruyorBu da ssd slotu
Üstündeki daha kalın hocam bi yerde görmüştüm bunu daha önce ama tekrar aradım bulamadımaynısından takılı gibi sanki o yedegi gibi duruyor
diyor ki m2 ssd tek taraflıysa padin üstüne bir tane daha yapıştır. ssd nin arkalı önlü fotosunu at yada kısaca ssdnin tek tarafında komponentler tek tarafı dümdüzse tak diyor kısacaAsus prime b650mk anakart var montaj yapmaya çalışıyorum cpu ram taktım ssdye geldi sıra. Exceria pro ssd var.
Anakartın kutusundan bu çıktı ne işe yarıyor takmalı mıyım ?
Böyle hocam takıyım mıdiyor ki m2 ssd tek taraflıysa padin üstüne bir tane daha yapıştır. ssd nin arkalı önlü fotosunu at yada kısaca ssdnin tek tarafında komponentler tek tarafı dümdüzse tak diyor kısaca
tak
Burda koyuyo mesela şimdi buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle hocam takıyım mı
Ssdnin sitesinde single sided diyor kafam karıştı
evet fotoğrafı yanlış gördümSsdnin sitesinde single sided diyor kafam karıştı
Başta takma demiştiniz düzenlediniz sanırım takıyorum o zaman
arkadaşın bahsettiği pad farklı hocamSsd üzerine pad tak sonra pasif soğutma blok ile kapat.
iki taraflı ssdlerde arka tarafta da komponent olduğu için kalın oluyor tek pad yeterli oluyor seninkinin tek tarafı dolu arkası dümdüz o yüzden padin üstüne bir tane daha yapıştırıp kalınlığını artırman lazım.Ssdnin sitesinde single sided diyor kafam karıştı
Başta takma demiştiniz düzenlediniz sanırım takıyorum o zaman
Hocam ssd yi taktım şimdi anakartı kasaya mı montajlıyım yoksa ilk cpu soğutucuyu mu takıyım dışardaevet fotoğrafı yanlış gördüm