Bende aynı şekilde düşünüyorum eğer sorun olursa 20.8.3 e geri dönerim ama bence daha olmayacaktır eğer 1 hafta içinde 1 kez daha olursa dönerim20.9.1 daha 3 gün önce yayınlandı ve windows tarafından onaylı değil. Ben yinede DDU ile sürücüyü kaldırıp 20.8.3 sürücüsünü yüklemeni tavsiye ederim. Korkacak bir durumun olduğunuda düşünmüyorum sürücü ile alakalıdır.
Mavi ekranda sisteminiz bi hata ile karşılaştı yazdı PC açılınca da AMD hata olduğunu söyledi ve WATTMAN geri yüklendi yazdıWattmanın sebebi sistemin anlık kapanması önemli olan mavi ekrandaki hata.
Sorun olur mu garantilik falanWattmanın sebebi sistemin anlık kapanması önemli olan mavi ekrandaki hata.
Mavi ekran yersen Wattmanda yersin. Wattman ne olur ne olmaz diye ekran kartı ayarlarını varsıylana döndürüyor.Mavi ekranda sisteminiz bi hata ile karşılaştı yazdı PC açılınca da AMD hata olduğunu söyledi ve WATTMAN geri yüklendi yazdı
C:\ Windows\MinidumpMavi ekranda sisteminiz bi hata ile karşılaştı yazdı PC açılınca da AMD hata olduğunu söyledi ve WATTMAN geri yüklendi yazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun olur mu garantilik falan
Mavi ekran yersen Wattmanda yersin. Wattman ne olur ne olmaz diye ekran kartı ayarlarını varsıylana döndürüyor.
Ben aldım.Ben çok mavi ekran, siyah ekran, PC kapanması, restart atması, ekran karıncalanması, yeşil ekran falan her şeyi gördüm ama bir kere bile wattman sorunu almadım, ben seçilmişmiyim ?
Tamam.Usta bir daha olursa atarım olur mu