İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
korkma yeğen benimkinide avuçladılar

Forumda kiler bu konuyu bekliyormuş sanırsam. Bir sürü farklı hesaptan mesaj var.

Hocam, Utanmanıza gerek yok. Siz bir kere çıkarın, devamı doktorda zaten.

yüksek ihtimal ağrı varsa avuçlar

Relax olucan. Askeri mülakatlarda bir kaç kişiyi yan yana dizip muayene ediyorlar doktorlar (orada kurduğum üstünlüğü başka bi yerde kurduğumu hatırlamıyorum). Alışkınlar yani. Hem sağlık bu utanılacak bir şey yok.

GÜNCELLEME : Arkadaşlar bugun gittim ve muayenemi oldum, şikayetimi söyledim muayene etti daha sonra idrar tahlili ve ultrason istedi.

Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
Doktorda da yok mu hocam eğer doktor samimi cana yakın biriyse kendisi de açsın hem kendinizi kötü hissetmezsiniz bunu sorun kendisine sizi de rahatlatır ayrıca

Gitme boşuna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GÜNCELLEME : Arkadaşlar bugun gittim ve muayenemi oldum, şikayetimi söyledim muayene etti daha sonra idrar tahlili ve ultrason istedi.
Gitmeden önce görseydim keşke size durumunuza söylerdim çünkü bende gittim kist çıktı ama ağrının sebebi kistler değil psikolojiktir muhtelemen slim iç çamaşırı önerdi size ve 6 ayda bir kist boyutunu kontrol amaçlı kontrole gel demiştir tabii kist varsa ama kist vardır kesin

Hocam geçmiş olsun devlet Hastanesi'ne mi gittiniz bir de muayene olurken ayrı odaya mı alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul
Geri