Neler Yeni

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
korkma yeğen benimkinide avuçladılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
...
Forumda kiler bu konuyu bekliyormuş sanırsam. Bir sürü farklı hesaptan mesaj var.

Hocam, Utanmanıza gerek yok. Siz bir kere çıkarın, devamı doktorda zaten.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
EREN
yüksek ihtimal ağrı varsa avuçlar

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Arif
Relax olucan. Askeri mülakatlarda bir kaç kişiyi yan yana dizip muayene ediyorlar doktorlar (orada kurduğum üstünlüğü başka bi yerde kurduğumu hatırlamıyorum). Alışkınlar yani. Hem sağlık bu utanılacak bir şey yok.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Ahmet
GÜNCELLEME : Arkadaşlar bugun gittim ve muayenemi oldum, şikayetimi söyledim muayene etti daha sonra idrar tahlili ve ultrason istedi.

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
Doktorda da yok mu hocam eğer doktor samimi cana yakın biriyse kendisi de açsın hem kendinizi kötü hissetmezsiniz bunu sorun kendisine sizi de rahatlatır ayrıca

Top Bottom