Neler Yeni

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Buğra Aykaç
Ben gittiğimde sadece idrar testi yapmışlardı o kadar seninkini pek bilemiyorum

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Mustafa
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
doktorun işi bu utanma xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,065
İsim
Yuzarsef
Eşofman ile git pantolon ne adam rahat rahat ellesin baksın da bi ciddi diyorum utangaçlık ayağına şeyinden olursun sıkıntı varsa

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Kadir
Başka oda da bakılıyor baban konusunda endişelenme.Odaya girince direkt donunu indiriyorsun eliyle muane ediyor erkeklsen erkek doktor bakıyor zaten gram utanmana gerek yok günde kaç tane alet görüyorlar zaten.Etek traşını kesinlikle ol

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kayra
Hocam hiçbir şey olmaz utanma adamların işleri bu baban bence bir şey demez sonuçta sağlık bu

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence gidin derim ne olur ne olmaz
gidicem hocam bakalım ne diycekler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eşofman ile git pantolon ne adam rahat rahat ellesin baksın da bi ciddi diyorum utangaçlık ayağına şeyinden olursun sıkıntı varsa
Başka oda da bakılıyor baban konusunda endişelenme.Odaya girince direkt donunu indiriyorsun eliyle muane ediyor erkeklsen erkek doktor bakıyor zaten gram utanmana gerek yok günde kaç tane alet görüyorlar zaten.Etek traşını kesinlikle ol
anladım arkadaşlar teşekkür ederim içimi rahatlattınız

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kayra
Bu arada ciddi bir şey olursa Bayan hemşirenin işe dahil olma
olasılığı var ama çok küçük bir ihtimal.

Top Bottom