İlk editim nasıl olmuş sizce

Aslında ladiff' tarzı kişiler 10 Dk'ya yapıyor, 2 gün ae öğrensen kolaylık ile yapabilirsin.

Gerçek emek isteyen edit görmek istiyorsan:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alp bi ara sana edit öğreteyim
gerçekten çok ıyı edıtler hocam

Gerçekten ilk editiniz ise güzel ancak sondaki capcut outroyu kesseydiniz keşke. Bilgisayarda edit yapma şansın var ise after effects öğren, kendini daha çok geliştirirsin. Edit programlarında gelişince geriye kurgu kurabilmek için hayal gücü kalıyor. Bilgisayarda edit yapma imkanın yoksa capcutta kombo efektleri öneririm, hayal gücü ile çok güzel işler çıkabiliyor. İlk capcut editim.
hocam bılgısayaran yapma ımkanım var ama cok karışık kendımce bışeler denıyorum fakat zor gelıyor bana

sınavlarım bitsin ae ögretim
banada öğretme şansınız varmı hocam

Aslında ladiff' tarzı kişiler 10 Dk'ya yapıyor, 2 gün ae öğrensen kolaylık ile yapabilirsin.

Gerçek emek isteyen edit görmek istiyorsan:

alp bi ara sana edit öğreteyim
Ladiff tarzı editler 5-10 dakikalık işler, lakin bu attığınız cs-go editi ile aşk yaşıyorum. Valorant olanı yapılabilir de 2-3 saat civarı, bu cs-go editi harika dostum.

hocam bılgısayaran yapma ımkanım var ama cok karışık kendımce bışeler denıyorum fakat zor gelıyor bana

Discordum olsa ekran açıp güzelce öğretiyim de, yok maalesef, başka nereden ekran açıp öğretebilirim?

Capcut'ın hazır efektlerinden değil miydi?
AE öğrenmeyi deneyin. Bana da zor geliyor ama yapacak bir şey yok.
Eğer çok absürt şeyler yapmam, gameplay tarzı olsun diyorsanız Premiere Pro kullanın.
Benim ilk video bu.
*Gameplay bayağı kötüymüş, en iyileri koymaya çalıştım da yeni bi video yapsam iyi olur :)

Üstüne biraz bloom atarsanız daha iyi olur.
Alp bunlar movavi'den yapılacak şeyler, premiere pro'a hakaret bunlar :d Bari geçiş efekti ekleseydin la.

Ladiff tarzı editler 5-10 dakikalık işler, lakin bu attığınız cs-go editi ile aşk yaşıyorum. Valorant olanı yapılabilir de 2-3 saat civarı, bu cs-go editi harika dostum.

Discordum olsa ekran açıp güzelce öğretiyim de, yok maalesef, başka nereden ekran açıp öğretebilirim?

Alp bunlar movavi'den yapılacak şeyler, premiere pro'a hakaret bunlar :d Bari geçiş efekti ekleseydin la.
Canlı yayın açabilir misiniz hocam geforce exprince üzerinden yt ye yayını vb.

After effects konusunda yardım istersen bana yazabilirsin

Valorant olanı 2-3 saate yapman imkansız gibi bir şey, açıklamaya bakarsan zaten adam 1.5 ayda bitirdiğini söylüyor.

Aşırı detaylı bir edit.

Sınavlarım bitsin öğretirim.

Valorant olanı 2-3 saate yapman imkansız gibi bir şey, açıklamaya bakarsan zaten adam 1.5 ayda bitirdiğini söylüyor.

Aşırı detaylı bir edit.

Sınavlarım bitsin öğretirim.
Ben tamamını izlemedim, birazını izledim, devamını da izleyeyim.

Geri