İlk Hat İçin Ucuz Tarife Önerisi

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
arkadaşlar ilk kez hat alıcaz açıkçası paket dahil falan mı oluyor bilmiyorum. yani internet dahil oluyor mu. oluyorsa çok bir şeye gerek yok 3-5 gb hali hayli yeter. en mantıklı nerden hat alırım hangi operatörden.

arkadaşlar ilk kez hat alıcaz açıkçası paket dahil falan mı oluyor bilmiyorum. yani internet dahil oluyor mu. oluyorsa çok bir şeye gerek yok 3-5 gb hali hayli yeter. en mantıklı nerden hat alırım hangi operatörden.
Türk Telekom Selfy ile faturasız hat alınca 6 aylık 100GB hediye geliyordu o devam ediyorsa onlardan bir hat al 6 ay kullanırsın.

Not: ediyormuş.
IMG_1553.webp

Farklı bir telefondan turkcell veya turk telekomu ara, firmanızdan hat almak istiyorum ama paket fiyatları biraz yüksek de. Onlar zaten hem yeni müşteri indirimi uyguluyorlar ve ekstradan indirim veya farklı sınırsız olan internetler de veriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri