İlk kez Pc Alacağım yardım

osmanx7

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
55.000
Merhabalar ilk kez bilgisayar almayı düşünüyorum fazla bir bütçem yok 55k kadar param var bu parayı sadece kasa için kullanacağım bilgisayarı oyun oynamak için alacağım oynayacağım oyunlar valorant cs fm hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum hiçbir bilgim olmadığı için buraya yazdım bilgi verip konu hakkında fikirlerinizi verirseniz memnun olurum.

Merhabalar ilk kez bilgisayar almayı düşünüyorum fazla bir bütçem yok 55k kadar param var bu parayı sadece kasa için kullanacağım bilgisayarı oyun oynamak için alacağım oynayacağım oyunlar valorant cs fm hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum hiçbir bilgim olmadığı için buraya yazdım bilgi verip konu hakkında fikirlerinizi verirseniz memnun olurum.
ilerde rami 32 yaparsın direkt 55k ya 32 ramli almaya kalkarsan kötü parçalar almak zorunda kalacaksın çünkü
Post automatically merged:

direkt alayım sonradan uğraştırmasın dersen 32 ramli versiyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,623
Üyeler
190,937
Son üye
MADEMoR
Geri