grenajsız motor mu var scooter falanmıilk motor grenajlı alma tavsiye etmem genel olarak. spordan vazgeç yani
racing motorlarda naked ve commuter lara göre daha fazla grenaj var ve oturma açısıda başlangıç için pek uygun değil bu yüzden naked/commuter daha mantıklı.grenajsız motor mu var scooter falanmı
200 lükler fazla gelir gibime geliyorpulsar n250
raider 125
rtr200
daha az grenaj*grenajsız motor mu var scooter falanmı
Çok bi fark yok 125 le200 lükler fazla gelir gibime geliyor
tork vesaıre hız artıyor gaza gelip gaz açarsa bişeyler olabilirÇok bi fark yok 125 le
ns 125 de düşünüyorum ama arkadaşım kısa bir zaman önce aldı normalde sorunsuz motor diye biliyorum ama onunkinde korna aldığından beri çalışmıyor blok saplama vidası falan düştü yolda giderken dökülüyo motorracing motorlarda naked ve commuter lara göre daha fazla grenaj var ve oturma açısıda başlangıç için pek uygun değil bu yüzden naked/commuter daha mantıklı.
Ns 125 in piyasası cok yavaş onun yerine 200 luk olanı alns 125 de düşünüyorum ama arkadaşım kısa bir zaman önce aldı normalde sorunsuz motor diye biliyorum ama onunkinde korna aldığından beri çalışmıyor blok saplama vidası falan düştü yolda giderken dökülüyo motor
gaz tepkisine alıimak için 125cc tercihim zatentork vesaıre hız artıyor gaza gelip gaz açarsa bişeyler olabilir
200 250 lik tek silindir bi motorla 125 lik arasında düşündüğünüz bi uçurum fark yokgaz tepkisine alıimak için 125cc tercihim zaten