TahaCel
80+ Platinum
Dahası
almanca,Arapça
Rehberlik yapmak için yeter
Rehberlik yapmak için yeter
Azerbaycan dili diye bir dil yok, Azeri Türkçesi var ve bu dil değildir, Türkçenin bir şivesidir.Azerbaycan dili çok huşuma gidiyor
ya türkçe azeri türkçesinin bir şivesiyse?Azerbaycan dili diye bir dil yok, Azeri Türkçesi var ve bu dil değildir, Türkçenin bir şivesidir.
Lehçe olarak kollara ayrılmış, adı üzerinde Azeri Türkçesi diyorsun yani Türkçeyi indirgemiş oluyorsun. Bu şey demek gibi. Tanrı İsa'nın oğludur.ya türkçe azeri türkçesinin bir şivesiyse?![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çince
Evet Çinceleri bekliyordum. Şu devirde İngilizce bilen adamın açıkta kalmayacağı gibi Çince bilen adamda paraya para demez.Çince ileride çok değerlenecek. YTD
Sende varmışsın bizim oğlanDünyanın yaklaşık 1/7si Çinli. Çince şart.
nasıl deniyor bilmiyorum ve heryerde dil diye geçiyor.Azerbaycan dili diye bir dil yok, Azeri Türkçesi var ve bu dil değildir, Türkçenin bir şivesidir.
Hiçbir yerde dil diye geçmiyornasıl deniyor bilmiyorum ve heryerde dil diye geçiyor.
Hiçbir yerde dil diye geçmiyor![]()
Yanlış dostum. Yanlış...
Arapça öğrenmene gerek yok ki. Abe ben suri diye ortalıkta saçında 1 kg jöleyle gezsen yeter.Arapça öğrenmek lazım Türkiye de türk den daha çok arap var