Neler Yeni

İlk olmak ve ilişkimde ki bir sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uluç
Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları huzursuz ediyor. Nasıl desem böyle benden önce biriyle cinsellik yaşamış olması içimde bir volkan oluşturuyor. Yani tamam bekaretini korumuş bana vermiş ama ne bileyim huzursuz oluyorum. Bu duygudan nasıl kurtulurum?

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ali
Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları huzursuz ediyor. Nasıl desem böyle benden önce biriyle cinsellik yaşamış olması içimde bir volkan oluşturuyor. Yani tamam bekaretini korumuş bana vermiş ama ne bileyim huzursuz oluyorum. Bu duygudan nasıl kurtulurum?
Bunu niye buraya yazarsın ki teknoloji forumunda iyice yarrak yarrak konular var

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
3 aylık bir ilişki ve vajina sevdasıyla ilişkiye girmişsin sevgi bu değil aşk bu değil.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Mehmet
Eğer kız önceki ilişkisinde vermişse bu senin için ne kadar büyük bir sorun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 aylıkken veren 1 yıllığa harbi harbi verir gibi duruyor sadece matematik
Bilemeyiz

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Ad
image.png

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
miyuw
Erkeklerin sadece karşı tarafın kusurları ve cinsellik odaklı düşünmeleri ne kadar acı verici... 3 ayda tavladığın kızla ilişkiye girip endişelerim var diye burada ağlamak bunun hakkında konu açmak da ne bileyim..Armadillollar hakkında bilgi versen daha mantıklı bir konu olurdu..
Çok tatlı baksana.

Top Bottom