İlk PC açılışında Bluetooth'lu klavyemi kullanabilir miyim?

Reaksiyon skoru
23
Merhaba,
Tüm PC bileşenlerini bir araya gelirdim ve bilgisayarı açtım diyelim. BIOS ekranı çıkacak, Windows'u kuracağım... Falan. Bu aşamalarda Bluetooth'lu klavyemi kullanmam mümkün mü yoksa illa kablo mu gerekli? Sadece fare ile olur mu, yoksa...

Merhaba,
Tüm PC bileşenlerini bir araya gelirdim ve bilgisayarı açtım diyelim. BIOS ekranı çıkacak, Windows'u kuracağım... Falan. Bu aşamalarda Bluetooth'lu klavyemi kullanmam mümkün mü yoksa illa kablo mu gerekli? Sadece fare ile olur mu, yoksa...
teknik olarak çalışmaması lazım ben şahsen kablosuz mouse kullanıyorum ama dongle şekilde bu sayede bios ekranında mouse imleci çalışıyor bluetooth modunda denemedim hiç

teknik olarak çalışmaması lazım ben şahsen kablosuz mouse kullanıyorum ama dongle şekilde bu sayede bios ekranında mouse imleci çalışıyor bluetooth modunda denemedim hiç
anakartın Bluetooth desteklemesi fark etmez mi

Cihazın eşleşmesi lazım, bildiğim kadarıyla bioslarda da eşleşme yapabileceğin bir ekran yok o yüzden kullanılabileceğini sanmıyorum. Bu arada windows kurulumu için fare yeterli olması lazım.

Bt ile kullanmak icin önce driverlerin yüklenmesi gerek . Yani ilk kullanımda bt ekipman kullanamazsın driver yukleyene kadar

Merhaba,
hayır, kablolu gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri