İlk Pikap Alımı İçin Tavsiyeler

ipekitten

80+
Reaksiyon skoru
18
Öncelikle herkese merhaba. Hayatımda ilk defa pikap alacağım ve bu konuda pek bilgili değilim, hediye olarak alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Ekstra bir parça almayı gerektirmeyen, her şeyin bir arada ve kompakt olduğu bir pikap almak istiyorum (hoparlör vs).
  • Bütçem 10-20bin TL.
  • Boyutu önemli değil.
  • Plakların boyutu standart (12 inç LP).
  • Sesin kalitesi (boğuk gelmemesi) önemli
  • İğnesinin plağa zarar vermemesi gerekiyor.
  • Bluetooth bağlantısına vs gerek yok.
Eğer bu fiyata dahili hoparlör bulması zorsa harici de alabilirim, fakat onu öneren olursa hoparlör önerisi de eklerse çok sevinirim.

Daha önce pikap kullanmış olanlar öneri verebilir mi?

Yazmam gereken eksik bilgi varsa söyleyin dediğim gibi bu konuda bilgim yok.

Şuan benim de alacağım AUDIO TECHNICA AT-LP60XBT-BK modeli var yanlış bilmiyorsam kendinden amfisi var o yüzden uyumlu bir hoperlör ile bu segment'de benim araştırmalarım bunun alınabilir bir model olduğunu gösterdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan benim de alacağım AUDIO TECHNICA AT-LP60XBT-BK modeli var yanlış bilmiyorsam kendinden amfisi var o yüzden uyumlu bir hoperlör ile bu segment'de benim araştırmalarım bunun alınabilir bir model olduğunu gösterdi.
Toz kapaklı ve estetik ( Bana Göre) bir tasarımı var kullananlar yurt dışında falan bu budget'e alınabilir bir pikap diyorlar
Pikap plak sektörüne yeni girdiyseniz kısa ama öğretici öz anlatan bir abi youtube'de onu da ekliyorum aşağı

Hocam daha uygun hangi marka veya pikap önerirsiniz.

araba sandım

Geri