mertyılmaz
80+ Bronze
Dahası
Cyberpunk 2077 siparişini verdim umarım pişman olmam.
fazla değil mi 250 saat bana 100 yeterolmazsın. yalnız bana en az 250 saat sunmazsa dava ederim adamları.
yok yok en az 250 lira verdim steamdan ben ona. 250 verecek en az. gta yapmak kolay değil artık. bu 2077de geçen bir gta benim için. zaten oyunun tarzıda öyle.fazla değil mi 250 saat bana 100 yeter
Gtaya oranla çok daha kapsamlı tercih bakımından özelleştirme bakımından. Aşırı yükseldim bu oyuna umarım umutlarım boşa çıkmaz ve pre-order yapanlara bi ayrıcalık tanınır az özel hissedeyim kendimiyok yok en az 250 lira verdim steamdan ben ona. 250 verecek en az. gta yapmak kolay değil artık. bu 2077de geçen bir gta benim için. zaten oyunun tarzıda öyle.
O da var bende lazımsa sen kullan :dtebrikler buyur çatal bıçak setin
Yani insan az da olsa korkuyorcd projekt red gibi bir firmanın kötü oyun yapmasını zaten kimse beklemiyor. adamlar oyun dünyasını biliyor ve oyun oynama zevkini yaşatıyor. bu adamlar bu seviyeye tek bir oyunla geldiler. cyberpunk 2077 de güzel olacaktır. hayırlı olsun. darısı herkesin başına.
oyun çıkınca korkuların dağılır inşallah. oyun umarım iyi olur. çok bekleniyor ))))Yani insan az da olsa korkuyor
Teşekkürleroyun çıkınca korkuların dağılır inşallah. oyun umarım iyi olur. çok bekleniyor ))))