Neler Yeni

İlk Valorant editim nasıl olmuş ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Edit güzel ama vuruşlar editlik değil bence.
Kill çıkartamıyorum hocam , YouTube de raze ile 3-4 tane çok güzel kill alıyorlar operatör ile rushluyorlar vb. Fakat ben o tarz şeyleri yapabilecek kapasitede bir oyuncu değilim sıradan Gold eloda eğlence amaçlı giriyorum.

Kendimi oynanış açısından geliştirmeyi çok istiyorum, poligon olsun aimlab olsun çalışıyorum fakat yinede gamesens de çok eksiklerim var. Sanırım tek çaresi bol bol ölüm maçı ve dereceli atmak.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. editinde gerçekten büyük bir gelişme var,vuruştan sonraki gelen edit mi denir bilemedim orası benzediği için biraz sade duruyor orası onun dışında ben ilk edite göre çok beğendim.
Hangi vuruş hocam

Teşekkürler, konuda tavsiye veren sizler sayesinde gelişme oldu.

Son düzenleme:

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Kill çıkartamıyorum hocam , YouTube de raze ile 3-4 tane çok güzel kill alıyorlar operatör ile rushluyorlar vb. Fakat ben o tarz şeyleri yapabilecek kapasite bir oyuncu değilim sıradan gol eloda eğlence amaçlı giriyorum.

Kendimi oynanış açısından geliştirmeyi çok istiyorum, poligon olsun aimlab olsun çalışıyorum fakat yinede gamesens de çok eksiklerim var. Sanırım tek çaresi bol bol ölüm maçı ve dereceli atmak.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi vuruş hocam

Teşekkürler, konuda tavsiye veren sizler sayesinde gelişme oldu.
yok la tüm vuruşlardan sonra garip bir efekt gibi bir şey giriyor ya benziyorlar diye kötü geldi bana ama onun dışında ben şahsen ilk edite göre çok beğendim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
yok la tüm vuruşlardan sonra garip bir efekt gibi bir şey giriyor ya benziyorlar diye kötü geldi bana ama onun dışında ben şahsen ilk edite göre çok beğendim.
Artık yorulmuştum bende kopyala yapıştır yaptım Glow efektleri teker teker ayarlamak isterdimde. Birde kill alınca ses efektleri olur ya hocam o ses efektlerini hiç bir yerde bulamadım o yüzden ekleyemedim kill ses efektide ekleseydim on numara olabilirdi.

Beğenmenize sevindim ama yt deki ünlü kişilerin yaptığı editleri izleyince kendi editime bakıp üzülüyorum çok eksiğim var diye.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Biraz daha geliştirilebilir

Microsoft

80+ Bronze
2.editim nasıl olmuş arkadaşlar ?
Vuruşlar bir bir tık sade ama olsun ( vuruş çıkartacak vaktim olmuyor :(
Chamberin scopp uzaklaşma efekti güzel olmuş ama vuruş çıkarcak vaktim olmuyor demişsin yane sâde vuruşların çok editlenecek bir tarafı yok ama sen bilirsin tabi.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam