Sizce editim nasıl olmuş ? Eksiklerim neler?

SharpDagger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Arkadaşlar birçok kişi videosunu eleştirilmek için paylaşmış ban yemem diye umuyorum. Reklam için değil gerçekten sağlam bir eleştiriye ihtiyacım var. Sizce editim nasıl olmuş ? Eksiklerim neler ? 2 aylık after effects kullanan biri olarak nasılım ? (Kanalımda bunun gibi bir çok edit var.)

Video:

Arkadaşlar birçok kişi videosunu eleştirilmek için paylaşmış ban yemem diye umuyorum. Reklam için değil gerçekten sağlam bir eleştiriye ihtiyacım var. Sizce editim nasıl olmuş ? Eksiklerim neler ? 2 aylık after effects kullanan biri olarak nasılım ? (Kanalımda bunun gibi bir çok edit var.)

Video:
Müzik sesi çok fazla.

Video:
Geçişleri şarkıyla uyumlu yapardan daha güzel olur, shakeleri daha düzgün kullanabilirsin, ses çok fazla, etiketteki sallanma efekti çok kötü, arada çıkan yazının renkleri ve fontu çok uyumsuz.

Geçişleri şarkıyla uyumlu yapardan daha güzel olur, shakeleri daha düzgün kullanabilirsin, ses çok fazla, etiketteki sallanma efekti çok kötü, arada çıkan yazının renkleri ve fontu çok uyumsuz.
Yorumun için teşekkürler.

1628856972962.png

Şunu arka planını silmelisin

Güzel olmuş gelişir.

efekt sesleri çok fazla

Büyük i kullanılmış. Benim için olmaması gereken bir hata. Nedense çok takılırım. Onun harici geçişler ve efektleri müzik ile sync etmeye çalış. Çok daha güzel bir hava katacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,804
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri