İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,747
- İsim
- İsmail aslan
- İlgilendiği Kategoriler
- Monitör , ekran kartı
- Steam
- irexaTR
- İsmailAslanx
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rtx 3070 kullanıyorum , kayıtları hâlihazırda nvidia shadowplay ile alıyordum ama üşenmemin sebebi yüksek boyutlarda oluyor bir video. Böyle bir özellik olduğunu hiç bilmiyordum çok teşekkürler.Kanka eğer NVIDIA kartı kullanıyorsan Shadowplay ile klip alabilirsin. ALT+Z'ye bas, ayarlara gir. Video görüntü yakalama kısmına girip "Anında Yeniden Oynatma Süresi" kısmını 1 dakika yap. Kaliteyi de özeli seçip 1080p 60fps 20Mbps olarak ayarla. Ardından tekrar ALT+Z'ye basıp arayüzü kapat. ALT+SHIFT+F10 basarak "Anında Yeniden Oynatma" ayarını açıp kaapatabilirsin. SHIFT+F10'a basınca da son 1 dakikada ekranındaki görüntülenen her şeyi klip alabilirsin. Dosya konumunu eskiden hiç ayarlamadıysan direkt otomatik olarak Windows'un açtığı Videolar adındaki klasöre gidiyor.
Benim klip alma nedenim, direkt tüm maçı kaydedince 35 dakika falan bir kayıt çıkıyor ve bunların arasından kill bulup almaya aşırı üşeniyorum. O yüzden 3-4-5 kill aldığım bir kısım olunca direkt klip alıyorum. Zaten klip 1 dakika, killi bulup programa koymam gayet kısa sürüyor.