İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,747
- İsim
- İsmail aslan
- İlgilendiği Kategoriler
- Monitör , ekran kartı
- Steam
- irexaTR
- İsmailAslanx
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel ama bildiğim kadarıyla PUBG editleri daha çok tutuluyor OyunCanavarx
Nick bu PUBG eklersen oynarız ama yaylada oldumdan oyuna giremiyorum eylülde falan PUBG edit çekme istersen yardımcı olurum
Kanka eğer NVIDIA kartı kullanıyorsan Shadowplay ile klip alabilirsin. ALT+Z'ye bas, ayarlara gir. Video görüntü yakalama kısmına girip "Anında Yeniden Oynatma Süresi" kısmını 1 dakika yap. Kaliteyi de özeli seçip 1080p 60fps 20Mbps olarak ayarla. Ardından tekrar ALT+Z'ye basıp arayüzü kapat. ALT+SHIFT+F10 basarak "Anında Yeniden Oynatma" ayarını açıp kaapatabilirsin. SHIFT+F10'a basınca da son 1 dakikada ekranındaki görüntülenen her şeyi klip alabilirsin. Dosya konumunu eskiden hiç ayarlamadıysan direkt otomatik olarak Windows'un açtığı Videolar adındaki klasöre gidiyor.
Benim klip alma nedenim, direkt tüm maçı kaydedince 35 dakika falan bir kayıt çıkıyor ve bunların arasından kill bulup almaya aşırı üşeniyorum. O yüzden 3-4-5 kill aldığım bir kısım olunca direkt klip alıyorum. Zaten klip 1 dakika, killi bulup programa koymam gayet kısa sürüyor.
gel seninle anlaşma yapalım ben sana vuruşlarımı atayım sende editle. Ben güzel oynuyorum sende güzel edit yapıyorsun güclerimizi birleştirebiliriz....
İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?
Arkadaşlar ilk defa edit yaptım, Valorantta sadece guardian oynadığım anları derledim. Yapacak video montaj programı bulamayınca windowsun kendi video edit programıyla yaptım sizden ricam 5 dakikanızı ayırıp izleyip yorum yaparmısınız nasıl olmuş ?forum.donanimarsivi.com
güzel hocam kaç TL
Efektleri laps diye koymuşsun ve ilk klipte bir şey göremedim silaha efekt atıp bırakmışsın. Şarkı çok yavaş, klip uydurmak için uygun ama pek enerji vermiyor. Umarım yükselirsin
şarkı seçimi pek uymamış. vuruşların çok sadece. ilk edite göre güzel ama daha dikkat çekici şeyler koyarsan güzel olur.
Bazı yerlerde direk vuruş yaptığın yere geçebilirsin. 3 yerde mesela
biraz daha boş efekt eklemessen 7.5 10 üzerinden
Diğer valorant editlerini izlesen bile kafanda bir şey oturur sade vuruşlar bunlar 1v5 1v4 cluth atınca falan edit yaparsın. Zishu yu izle güzel yapıyo o last laff d var.
Vuruşlar bir bir tık sade ama olsun ( vuruş çıkartacak vaktim olmuyor