Neler Yeni

İltahap nasıl geçer?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Ayak baş parmağım batık olmuştu o tırnağı zar zor aldık fakat hala daha iltahap var dokununca açıyor ve şişkin bir hali var bu iltahap nasıl alınır ne kullanmalıyım daha önce doktora gittim 1000 mg antibiyotik verdi fakat bir işe yaramadı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ayak baş parmağım batık olmuştu o tırnağı zar zor aldık fakat hala daha iltahap var dokununca açıyor ve şişkin bir hali var bu iltahap nasıl alınır ne kullanmalıyım daha önce doktora gittim 1000 mg antibiyotik verdi fakat bir işe yaramadı
Tekrar doktora git.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
İki kere gittim ilkinde antibiyotik yazdı 2. Gittiğimde yine antibiyotik ve Batikon yazdı fakat sonuç yine aynı
eğer gözle görünen iltihap varsa steril şekilde boşalması lazım. sen 3cü kere git. bazı durumlarda uzun sürüyor

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer gözle görünen iltihap varsa steril şekilde boşalması lazım. sen 3cü kere git. bazı durumlarda uzun sürüyor
Gözle görülür değil fakat iltahap olduğu belli yine gidicem fakat bunun dışında önerisi olan yok mu yine bomboş geri dönmek istemiyorum

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Gözle görülür değil fakat iltahap olduğu belli yine gidicem fakat bunun dışında önerisi olan yok mu yine bomboş geri dönmek istemiyorum
bu iş öneriyle olmaz sen git ve 2 kere geldiğini , antibiyotik kullandığını ama etki etmediğini söyle seni ona göre yeni bir tedavi veya yönlinderecekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cenk Çakmakçı
Eczacı olarak söyleyeyim mutlaka doğru tedavi önerisi doktordan alınmalıdır. İhtiyol pomad da kullanabilirsiniz baticon yanında etkilidir batık iltihaplarında.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Top Bottom