burakpirin
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Selamlar 5 gün önce doktora gittim iltihap kurutucu verdi dişim için 10 gün içinde gelirsen ücretsiz çekerim dedi bu doğru mu ücretsiz çekiyorlar mı bilen arkadaşlar varmı
Kardeşim üslubun yanlış öncelikleNe alaka ya nasıl bir hizmet politikasıdır bu?
Çıkışım size değil doktora.Kardeşim üslubun yanlış öncelikle
Doktora gittim doktor iltihap kurutucu verdi 10 gün içinde gel ücretsiz çekicem dedi konu bu
Özele mi gittiniz ? İyileşmeden iltihaplı dişi çektirmeyin bence canınızdan değerli değildirSelamlar 5 gün önce doktora gittim iltihap kurutucu verdi dişim için 10 gün içinde gelirsen ücretsiz çekerim dedi bu doğru mu ücretsiz çekiyorlar mı bilen arkadaşlar varmı
Özel hastanalerde tek girişte verdiğin ücret 10 gün boyunca geçerli oluyor genelde. Yani 10 gün içerisinde farklı bir şikayetten gidersen ekstra ücret alınmıyor. Bu arkadaşın da durumu böyle büyük ihtimalle. Yani sakinleş canercimNe alaka ya nasıl bir hizmet politikasıdır bu?
9. Gün git büyük ihtimal kurur. Doktor dedi ise doğrudur yaniSelamlar 5 gün önce doktora gittim iltihap kurutucu verdi dişim için 10 gün içinde gelirsen ücretsiz çekerim dedi bu doğru mu ücretsiz çekiyorlar mı bilen arkadaşlar varmı