Neler Yeni

IMac 2011'de Windows 10 Ses Sorunu

Ranex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Kolçak
Dostlar merhaba iyi forumlar. Bizde eskiden kalan iMac mid 2011 vardı. High Sierra yükledim ilk olarak fakat apple birçok şekilde desteğini kesmiş. Ben de windows 10'a döndüm. Karışık görünebilir ama tane tane anlatacağım, şöyle bir sıkıntı var:

İşlemcisi intel, grafik kartı amd. Amd görüntü sürücüsünü indiriyorum, inteli de yüklersem bilgisayar çöküyor, bu cepte.
Birçok sürücü kurulmasına rağmen (Bootcamp, manuel yükleme ve drspu dahil her yolu denedim) tüm sürücüsüler sorunsuz çalışırken Intel'in Graphics driver'ını yüklediğim an mavi ekran yiyorum.
Ben de bazı forumlarda amd grafik kartı hdmi mantığında çalışıyor güncelle yazılanlara göre yaptım, olmadı. Güvenli modda başlatıp amd sürücülerini sildim, sadece intel sürücüsü yüklüyken de çöküyor.
Şimdi mecburen inteli silip amd yüklü kalacak ama her yolu denedim. Cirrus driver'ı kurdum, bootcamp driverlarını kurdum, manuel kurulumlar yaptım. Yalnızca "high definition audio device denetleyicisi" kısmında sarı ünlem var. Bunu bir türlü çözemedim. Bilgisayar açılırken (henüz windows logosu gelmeden) macin kendi özelliği olarak ses geliyor, bu da adama koyuyor ister istemez :) neden kendi sesi varken hoperlöre para vereyim ki?

edit: amd sürücüsünü tamamen sildim, güvenli mod dahil hiçbir şekilde açılmıyor. Ben yine temiz kurulum yapacağım, çözüm önerilerinizi bekliyorum :peepokalp:

Top Bottom