Kesinlikle katılıyorum.Arapça dua etme olayına karşıyım bu arada çokça hocaya sordum , doğrusu bu diyip kestirip attılar.
Her insanın kendi dilinde etmesi gerektiğini düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum.Arapça dua etme olayına karşıyım bu arada çokça hocaya sordum , doğrusu bu diyip kestirip attılar.
Dua zaten arapça edilmiyor ki. Arapça dua eden mi var? Allahım sen bana iyi bir iş nasip et diyor mesela insanlar. Bunu arapça söyleyen var mı?Arapça dua etme olayına karşıyım bu arada çokça hocaya sordum , doğrusu bu diyip kestirip attılar.
Eğlenilecek son konu. İnanmak zorunda değilsin ama inanan ve saygı duyanlara saygı duymak zorundasın.Biraz eğleniyim dedim ya bende biliyorum ne olduğunu uzun olsun yeter dedim.
Sayılır eğlence anlayışımın tamamı olmasada küçük bir parçasıBirileriyle ya da bir şeyle dalga geçerek mi eğleniyorsun sen?
Aferin.Sayılır eğlence anlayışımın tamamı olmasada küçük bir parçası
ben hiçbirşeye sayğı duymak zorunda değilim Zorundasın ne demek beDua zaten arapça edilmiyor ki. Arapça dua eden mi var? Allahım sen bana iyi bir iş nasip et diyor mesela insanlar. Bunu arapça söyleyen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğlenilecek son konu. İnanmak zorunda değilsin ama inanan ve saygı duyanlara saygı duymak zorundasın.
Biraz eğleniyim dedim ya bende biliyorum ne olduğunu uzun olsun yeter dedim.
O zaman bizde senin ateist olmanla dalga geçebiliyormuyuz ?ben hiçbirşeye sayğı duymak zorunda değilim Zorundasın ne demek be
Sen başkalarının inancına ve sevgisine saygı göstermezsen. Kendi inançsızlığına saygı bekleme ozaman. Birisi kalkıp sana bişe dediği zaman ben böyle inanıyorum veya böyle düşünüyorum kimseyi ilgilendirmez deme. Yorum belirtme. Karşıdakine saygın yoksa kendin de düşünceni belirtip anlayış bekleme.ben hiçbirşeye sayğı duymak zorunda değilim Zorundasın ne demek be
anlamıyorum belki anama sövüyor (!)Arapça dua etme olayına karşıyım bu arada çokça hocaya sordum , doğrusu bu diyip kestirip attılar.
aman be tm birdaha girmem dinle ilgili konulara girersem yazmadan duramam zaten
Tek din konusunda değil her şeyde insanların düşüncelerine saygı duyulmak zorunda. Toplum denilen şeyin temeli budur zaten.ben hiçbirşeye sayğı duymak zorunda değilim Zorundasın ne demek be
Sen başkalarının inancına saygı duymuyorsan ve banane beni ilgilendirmez saygı duymam diyorsan. Bende senin bu anlayısına saygı duymam. Sen baskalarının inanıcna saygı duymayıp nasıl benim anlayısım böyle deyip insanlardan anlayıs bekliyorsun. Banane kardesim senin eğlence anlayısından. Bu eğlenceni inanan ve saygı duyan insalar üzerinden yapma ozaman.Sayılır eğlence anlayışımın tamamı olmasada küçük bir parçası