Neler Yeni

İmanı zayıflayan arkadaşlar bu ayetleri okuyun

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sen başkalarının inancına ve sevgisine saygı göstermezsen. Kendi inançsızlığına saygı bekleme ozaman. Birisi kalkıp sana bişe dediği zaman ben böyle inanıyorum veya böyle düşünüyorum kimseyi ilgilendirmez deme. Yorum belirtme. Karşıdakine saygın yoksa kendin de düşünceni belirtip anlayış bekleme.
kimseden öyle bir beklentim olmadı başkasının yok bu şu şeye inanıyor o böyle o şöyle böyle yapıyor falan filan dedikleri beni gram ilgilendirmez umursamıyorum...............................

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Arapça dua etme olayına karşıyım bu arada çokça hocaya sordum , doğrusu bu diyip kestirip attılar.
Her insanın kendi dilinde etmesi gerektiğini düşünüyorum
Arapça farklı dillere çevrilirken hatalar yapılabilir. Eğer surede bir söz bile değiştirilirse o sure olmaz

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
kimseden öyle bir beklentim olmadı başkasının yok bu şu şeye inanıyor o böyle o şöyle böyle yapıyor falan filan dedikleri beni gram ilgilendirmez umursamıyorum...............................
Ozaman niye dile getiriyorsun kardeşim benim espiri anlayışım ve eğlenme şeklim bu diye. Banane senin eğlenme şeklinden. İnanan ve saygı duyan birisini kullanarak eğlenemezsin kardeşim. Nasıl bu hakkı kendinde görüyorsun? Hem saygı göstermeyip dalga geçeceksin. Hemde saygı duy diyene saygı duymak zorunda değilim diyeceksin. Pardon ama kimsin sen? Sadrazamın sol kulağı falan mı?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ozaman niye dile getiriyorsun kardeşim benim espiri anlayışım ve eğlenme şeklim bu diye. İnanan ve saygı duyan birisini kullanarak eğlenemezsin kardeşim. Nasıl bu hakkı kendinde görüyorsun? Hem saygı göstermeyip dalga geçeceksin. Hemde saygı duy diyene saygı duymak zorunda değilim diyeceksin. Pardon ama kimsin sen? Sadrazamın sol kulağı falan mı?
R yapıyor usta tepki yiyince. Yaşı küçük, cool olmak için renkten renge giriyor. Takmaya gerek yok

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
R yapıyor usta tepki yiyince. Yaşı küçük, cool olmak için renkten renge giriyor. Takmaya gerek yok
Lisede ve üniversitede bu şekil bilgisiz ve cahil olup. Sırf cool görünüp hava atmak için boş boş konuşan çok kişi ile savaştım. 10 sene öncede aynıydılar hala aynılar.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Biraz eğleniyim dedim ya bende biliyorum ne olduğunu uzun olsun yeter dedim.
Dostum inancına fikrine saygı duyuyorum ama eğlence amaçlı kutsal bir kitabın ayetleriyle dalga geçmek doğru bir davranış değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ban yese nolacak ki ? 5dk da yeni hesap açıp geliyorlar. IP den ban atılması lazım.
Vpn?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Şahsen bu ayetler İslam'dan uzaklaşan birini yeniden İslam'a dönmesini sağayacak özellikleri taşımıyor. Çoğu kişinin bildiği türde ayetler.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Allah'ı neden sorgulayamıyoruz?
Bana bu sorunun cevabını verebilirmisin?

Bu soruyu sizi zor duruma düşürmek için vs. Değil kur'an okuyan biri olduğunuz için sordum bir yanlış anlaşılma olmasın
Ateizmi baya araştırdım, oturdum baktım, ilk insan nasıl oluştu diye. Site de kısaca şundan bahsediyordu : Dünya daha yeni oluşmuş sonra bir tek hücreli canlıdan tüm evrendeki bitkiler canlılar oluşmuş falan filan, e güzel kardeşim o tek hücreli canlı nasıl oluşmuş ? Tek hücreli canlıdan nasıl böyle kusursuz bir insan vücüdü çıkmış, nasıl yıllara göre gelişen sonra duran bir beyin ortaya çıkmış ? Bana imkansız geliyor öyle çarpışma olacak sonra tesadüfen tek hücreli canlı olacak o da akılı olan bir insan yaratacak her şey uyumlu olacak sonra dünya olacak falan, ilk insan nasıl konuşmuş, ilk kadınla nasıl çiftleşmiş ? Ula adamlar yeni gelmiş daha konuşmayı bilmiyor. Hadi ilk insan oluştu o da daha bebek oluştu, sonra ne olur o bebek ölür la bakacak biri yok ? https://ateistsin.blogspot.com/2017/07/ilk-insan-nasil-olustu.html

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Şahsen bu ayetler İslam'dan uzaklaşan birini yeniden İslam'a dönmesini sağayacak özellikleri taşımıyor. Çoğu kişinin bildiği türde ayetler.
Katılıyorumda inşallah kâfir damgası yemeyiz beraber

Ateizmi baya araştırdım, oturdum baktım, ilk insan nasıl oluştu diye. Site de kısaca şundan bahsediyordu : Dünya daha yeni oluşmuş sonra bir tek hücreli canlıdan tüm evrendeki bitkiler canlılar oluşmuş falan filan, e güzel kardeşim o tek hücreli canlı nasıl oluşmuş ? Tek hücreli canlıdan nasıl böyle kusursuz bir insan vücüdü çıkmış, nasıl yıllara göre gelişen sonra duran bir beyin ortaya çıkmış ? Bana imkansız geliyor öyle çarpışma olacak sonra tesadüfen tek hücreli canlı olacak o da akılı olan bir insan yaratacak her şey uyumlu olacak sonra dünya olacak falan, ilk insan nasıl konuşmuş, ilk kadınla nasıl çiftleşmiş ? Ula adamlar yeni gelmiş daha konuşmayı bilmiyor. Hadi ilk insan oluştu o da daha bebek oluştu, sonra ne olur o bebek ölür la bakacak biri yok ? https://ateistsin.blogspot.com/2017/07/ilk-insan-nasil-olustu.html
Aga ben ateistim tarzı bir şey demedim ben bir müslümanım sadece tanrımı yani Allahı neden sorgulayamıyorum onu anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,238
Üyeler
161,416
Son üye
aleko41
Top Bottom