Merhaba bende IMEI atılmış Xiaomi Mi 10t Pro var telefon Android 10 ve MIUI 12.0.5 var sorum şu ben telefona TWRP ile MIUI 14 güncellemesi yapsam telefon kilitli kalır mı ya da başka sıkıntılar çıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
IMEI sorun yaratabilir. Eğer yanlış bilmiyorsam direnç dışında normal IMEI atılanda çok sorun olmuyor sanırım. Daha bilgili arkadaşlar kesin şeyler söylerler hocam.Merhaba bende IMEI atılmış Xiaomi Mi 10t Pro var telefon Android 10 ve MIUI 12.0.5 var sorum şu ben telefona TWRP ile MIUI 14 güncellemesi yapsam telefon kilitli kalır mı ya da başka sıkıntılar çıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Tamam teşekkürlerIMEI sorun yaratabilir. Eğer yanlış bilmiyorsam direnç dışında normal IMEI atılanda çok sorun olmuyor sanırım. Daha bilgili arkadaşlar kesin şeyler söylerler hocam.
Çöküyor bazen. Hocam çökerse sıkıntı yok gidip bidaha imei attırcan, para sıkıntı değilse güncelleMerhaba bende IMEI atılmış Xiaomi Mi 10t Pro var telefon Android 10 ve MIUI 12.0.5 var sorum şu ben telefona TWRP ile MIUI 14 güncellemesi yapsam telefon kilitli kalır mı ya da başka sıkıntılar çıkar mı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Tamam sağolunÇöküyor bazen. Hocam çökerse sıkıntı yok gidip bidaha imei attırcan, para sıkıntı değilse güncelle