İmei numaram klonlanmış

Reaksiyon skoru
4
Başlıktada belirttiğim gibi imei numaranız klonlanmış diye mesaj geldi. Telefonumda çift sim var ikinci imei li simi kullanabilirmiyim 30 gün sonra kapanırmı

Başlıktada belirttiğim gibi imei numaranız klonlanmış diye mesaj geldi. Telefonumda çift sim var ikinci imei li simi kullanabilirmiyim 30 gün sonra kapanırmı
dolandırıcı olabilir dostum gelen mesajı atar mısın ?

Ne hikmetse bugün sabah uyandığım da benimde şebeke yoktu gece şarja takarken vardı sabah gördüm bu problemi telefonu yeniden başlattım hattı çıkardım taktım fayda etmedi sonra hattı sim2'ye taktım ve düzeldi şebeke geldi. Benim ki de klonlanmış olabilir belki ama bana mesaj falan gelmedi.

Bana da Yasal Uyarı diye kolonlanma mesajı gelmişti sana da o geldiyse yalandır

Sorgulamada yaptım klonlanmış diye gözüküyor

Ekler

• Screenshot_20211218-114323~2.png
    Screenshot_20211218-114323~2.png
    53 KB · Hit: 66
Ne hikmetse bugün sabah uyandığım da benimde şebeke yoktu gece şarja takarken vardı sabah gördüm bu problemi telefonu yeniden başlattım hattı çıkardım taktım fayda etmedi sonra hattı sim2'ye taktım ve düzeldi şebeke geldi. Benim ki de klonlanmış olabilir belki ama bana mesaj falan gelmedi.
geçmiş olsun abi

imeinizi sorgulanabilirsiniz

Benim sorum telefon çift simli eğer mesaj gerçekse ikinci simi kullanabilirmiyim

Banada o mesaj geldi, hiçbir o imeiyi kullanan cihazım yok, nasıl gerçek olacak?
Bana da gelmişti imei aynı değildi ama artık sim okumuyor baya bi oldu zaten yardım istedim yalan falan değil herkesin başına gelebilirmiş şimdi ben imei yi değiştirdiğimde senin imei ni alabilirim bi liste var ordan seçiyor gibi düşün

Geri