Neler Yeni

İmei numaram klonlanmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
şakir
Başlıktada belirttiğim gibi imei numaranız klonlanmış diye mesaj geldi. Telefonumda çift sim var ikinci imei li simi kullanabilirmiyim 30 gün sonra kapanırmı

Juiclair0

80+ Silver
Başlıktada belirttiğim gibi imei numaranız klonlanmış diye mesaj geldi. Telefonumda çift sim var ikinci imei li simi kullanabilirmiyim 30 gün sonra kapanırmı
dolandırıcı olabilir dostum gelen mesajı atar mısın ?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ne hikmetse bugün sabah uyandığım da benimde şebeke yoktu gece şarja takarken vardı sabah gördüm bu problemi telefonu yeniden başlattım hattı çıkardım taktım fayda etmedi sonra hattı sim2'ye taktım ve düzeldi şebeke geldi. Benim ki de klonlanmış olabilir belki ama bana mesaj falan gelmedi.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana da Yasal Uyarı diye kolonlanma mesajı gelmişti sana da o geldiyse yalandır

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
şakir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorgulamada yaptım klonlanmış diye gözüküyor

Ekler

• Screenshot_20211218-114323~2.png
    Screenshot_20211218-114323~2.png
    53 KB · Hit: 55

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne hikmetse bugün sabah uyandığım da benimde şebeke yoktu gece şarja takarken vardı sabah gördüm bu problemi telefonu yeniden başlattım hattı çıkardım taktım fayda etmedi sonra hattı sim2'ye taktım ve düzeldi şebeke geldi. Benim ki de klonlanmış olabilir belki ama bana mesaj falan gelmedi.
geçmiş olsun abi

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet

imeinizi sorgulanabilirsiniz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
şakir
Benim sorum telefon çift simli eğer mesaj gerçekse ikinci simi kullanabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
Banada o mesaj geldi, hiçbir o imeiyi kullanan cihazım yok, nasıl gerçek olacak?
Bana da gelmişti imei aynı değildi ama artık sim okumuyor baya bi oldu zaten yardım istedim yalan falan değil herkesin başına gelebilirmiş şimdi ben imei yi değiştirdiğimde senin imei ni alabilirim bi liste var ordan seçiyor gibi düşün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,770
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom