IMEI numarası kayıtlımı

Slox32

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba yaklaşık 1 yıldır kullandığım cihazım var bunu yurt dışından getirttim IMEI atılma gibi bir durumu olup olmadığını bilmiyorum 2 sim yuvası olduğu için çift IMEI var 1. IMEI li
e devletten sorguladığımda "Bu IMEI numarası başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" diyor ancak 2. IMEI sorgulama yaptığımda "IMEI numarası kayıtlı" demekte telefonuma IMEI atilmismi bilgilendirirseniz sevinirim bir de güncelleme yapsam sorun olurmu

Merhaba yaklaşık 1 yıldır kullandığım cihazım var bunu yurt dışından getirttim IMEI atılma gibi bir durumu olup olmadığını bilmiyorum 2 sim yuvası olduğu için çift IMEI var 1. IMEI li
e devletten sorguladığımda "Bu IMEI numarası başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" diyor ancak 2. IMEI sorgulama yaptığımda "IMEI numarası kayıtlı" demekte telefonuma IMEI atilmismi bilgilendirirseniz sevinirim bir de güncelleme yapsam sorun olurmu
imei kayıtlı fakat ilk imei kopyalanmış btk yı arayıp söyleyin sizin hattınıza tanımlıyorlardı herhalde imei yi sizin 1.imei başka telefonlara gömmüşler

imei kayıtlı fakat ilk imei kopyalanmış btk yı arayıp söyleyin sizin hattınıza tanımlıyorlardı herhalde imei yi sizin 1.imei başka telefonlara gömmüşler
Peki güncelleme yapsam sorun olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu 1. IMEI gömme durumu bana sorun cikartimi

Peki güncelleme yapsam sorun olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu 1. IMEI gömme durumu bana sorun cikartimi
güncelleme yapsan sorun olmaz fakat senin telefon modelin ne?imei de çıkan model ne?ve evet 1.imei sorun çıkartır btk ya haber vermen gerekir

güncelleme yapsan sorun olmaz fakat senin telefon modelin ne?imei de çıkan model ne?ve evet 1.imei sorun çıkartır btk ya haber vermen gerekir
Cihazım resmi note 12s IMEI de çıkan model ne sorusundan kastınız anlayamadım onu biraz daha açarsanız sevinirim modeli nerden bulabilirim ve son olarak sorun ne çıkartır bunu söylerseniz daha iyi olur

Kaçak yollarla kaydedilmiş sanırım, birini tespit edip kapatmışlar diğerini daha tespit etmemişler sanırım.

Normalde güncelleme yapmanın IMEI ile bir alakası yok, ilgili SIM yuvalarına kart takıp şebekeye erişim sağlamadıktan sonra herhangi bir sorun yaşamazsın.

Yalnız sendeki telefonun durumu meçhul gibi, yani işlem görmüş mü görmemiş mi bilgin yok. Telefonun kutusu üzerindeki ile telefonun ayarlar kısmındaki IMEI numaraları karşılaştır bakalım, aynı mı?

Bu arada işlem görmemiş olması zor, çünkü aktif kullanılan kayıtsız telefonlar 3-4 ay sonra BTK ya takılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,528
Üyeler
188,120
Son üye
burki2m
Geri