Neler Yeni

İnceleme İnca'nın Çekilişinden Kazandığım Kupa Geldi!

Avolay

80+ Gold

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Garip cidden, kendi sitelerinde şaka yapıyorlar gibi APK olarak paylaşıyorlar. Kampanyayı sadece Instagram'dan duyuruyorlar.
Kısıtlama falan yok, VPN ile istediğin kadar çevirebiliyorsun. Düzgün denetleme yok, sadece WhatsApp'ten ekran görüntüsü atıyorsun.
Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altından bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.

Avolay

80+ Gold
Garip cidden, kendi sitelerinde şaka yapıyorlar gibi APK olarak paylaşıyorlar. Kampanyayı sadece Instagram'dan duyuruyorlar.
Kısıtlama falan yok, VPN ile istediğin kadar çevirebiliyorsun. Düzgün denetleme yok, sadece WhatsApp'ten ekran görüntüsü atıyorsun.
Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altında bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.
Bu arada onay aldıysanız daha giremiyorsunuz programa :(
VPN ile defalarca deneyip pahalı bir şey denk getirin öyle onay alın

Tolgax güneş

80+ Bronze
Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altından bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.
Katılıyorum bu işte bir iş var.

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bana da şapka gelcek.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Wp den Çıktığına dair ss istemiyorlar ki. Uygulamadan başta ne çıkardıysan onu tespit ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da şapka gelcek.
Aynen bana da.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Biri anlatabilir mi ilk defa çevireceğim. Varsa bir hilesi yapalım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndir butonuna tıklıyorum fakat inmiyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Alıntıyı görüntüle
Kupa görüntü ve hissiyat olarak gayet kaliteli, dandik bir şey değil.
Ayrıca üzerine minik bir şaka eklenerek "Always Best Quality" denmiş güldüm ben bayağı 😁

Alıntıyı görüntüle
Yurtiçi kargoyla soldaki dış sağdaki iç olmak üzere iki kutuyla geldi 👍

21 Haziran saat 18.55'de onay alan çekiliş sonucumdan tam 4 gün sonra 25 Haziran 13.35'te elime ulaştı.
Hayırlı olsun 😁 bende adresi fln verdim ama daha tık yok 🤭

Top Bottom