İnceleme İnca'nın Çekilişinden Kazandığım Kupa Geldi!

Garip cidden, kendi sitelerinde şaka yapıyorlar gibi APK olarak paylaşıyorlar. Kampanyayı sadece Instagram'dan duyuruyorlar.
Kısıtlama falan yok, VPN ile istediğin kadar çevirebiliyorsun. Düzgün denetleme yok, sadece WhatsApp'ten ekran görüntüsü atıyorsun.
Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altından bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.

Garip cidden, kendi sitelerinde şaka yapıyorlar gibi APK olarak paylaşıyorlar. Kampanyayı sadece Instagram'dan duyuruyorlar.
Kısıtlama falan yok, VPN ile istediğin kadar çevirebiliyorsun. Düzgün denetleme yok, sadece WhatsApp'ten ekran görüntüsü atıyorsun.
Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altında bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.
Bu arada onay aldıysanız daha giremiyorsunuz programa :(
VPN ile defalarca deneyip pahalı bir şey denk getirin öyle onay alın

Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altından bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.
Katılıyorum bu işte bir iş var.

Bana da şapka gelcek.

Wp den Çıktığına dair ss istemiyorlar ki. Uygulamadan başta ne çıkardıysan onu tespit ediyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da şapka gelcek.
Aynen bana da.

Biri anlatabilir mi ilk defa çevireceğim. Varsa bir hilesi yapalım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndir butonuna tıklıyorum fakat inmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Kupa görüntü ve hissiyat olarak gayet kaliteli, dandik bir şey değil.
Ayrıca üzerine minik bir şaka eklenerek "Always Best Quality" denmiş güldüm ben bayağı 😁

Alıntıyı görüntüle
Yurtiçi kargoyla soldaki dış sağdaki iç olmak üzere iki kutuyla geldi 👍

21 Haziran saat 18.55'de onay alan çekiliş sonucumdan tam 4 gün sonra 25 Haziran 13.35'te elime ulaştı.
Hayırlı olsun 😁 bende adresi fln verdim ama daha tık yok 🤭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri