Neler Yeni

İnceleme İnca'nın Çekilişinden Kazandığım Kupa Geldi!

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bilmiyorum.
Sanırım uygulama aynı cihaz olduğunu algılıyor o yüzden açılmıyor. Farklı cihaz ile deneyin.
Her hafta tekrar çevirme hakkımız yok mu? tek çevirme hakkımız da olsa bilgilendirici bi yazı çıkması lazım takılıp kalmaması gerek. Saçma

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim de kupam geldi bu sabah. Başka bir hesabımda da kupa çıkmıştı. Onu da bu akşam onaylattırırım, geleceğini hiç düşünmüyordum :kekw:

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Banada çıktı bardak birkaç gün önce ama güvenip mesaj atamamıştım. Şimdi yazayım.

Flamesa

80+ Silver
Garip cidden, kendi sitelerinde şaka yapıyorlar gibi APK olarak paylaşıyorlar. Kampanyayı sadece Instagram'dan duyuruyorlar.
Kısıtlama falan yok, VPN ile istediğin kadar çevirebiliyorsun. Düzgün denetleme yok, sadece WhatsApp'ten ekran görüntüsü atıyorsun.
Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altından bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.
Incanın mesajı :

Merhaba, uygulamaya kayıtlı olduğunuz e-posta adresi ile çarkı çevirirken kullandığınız e-posta adresi eşleşmemiştir. Çarkı çevirirken kullandığınız e-posta adresi kullanıcı listesinde bulunmamaktadır. Kullanıcıların her hafta 1 kere çarkı çevirme hakkı vardır. Bu durumda ürün gönderimi yapılamayacaktır.

Top Bottom