İnceleme İnca'nın Çekilişinden Kazandığım Kupa Geldi!

Her hafta tekrar çevirme hakkımız yok mu? tek çevirme hakkımız da olsa bilgilendirici bi yazı çıkması lazım takılıp kalmaması gerek. Saçma
Belki hafta sonu girdiğimizde açılır.

Benim de kupam geldi bu sabah. Başka bir hesabımda da kupa çıkmıştı. Onu da bu akşam onaylattırırım, geleceğini hiç düşünmüyordum :kekw:

Banada çıktı bardak birkaç gün önce ama güvenip mesaj atamamıştım. Şimdi yazayım.

Garip cidden, kendi sitelerinde şaka yapıyorlar gibi APK olarak paylaşıyorlar. Kampanyayı sadece Instagram'dan duyuruyorlar.
Kısıtlama falan yok, VPN ile istediğin kadar çevirebiliyorsun. Düzgün denetleme yok, sadece WhatsApp'ten ekran görüntüsü atıyorsun.
Çıkan şeyi de cidden yollamışlar, asla gelmez diye düşünüyordum. Umarım altından bir iş çıkmaz, güzele benziyor kupa. Güle güle kullan.
Incanın mesajı :

Merhaba, uygulamaya kayıtlı olduğunuz e-posta adresi ile çarkı çevirirken kullandığınız e-posta adresi eşleşmemiştir. Çarkı çevirirken kullandığınız e-posta adresi kullanıcı listesinde bulunmamaktadır. Kullanıcıların her hafta 1 kere çarkı çevirme hakkı vardır. Bu durumda ürün gönderimi yapılamayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri