İyiki üşenip girmemişim o topaTencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
Bu tespiti Virüs Total sayesinde yaptım. Emin olmak için File kısmından Şans Çarkı'nın apk dosyasını taratabilirsiniz.
Markayı hedef almıyorum sadece Virüs Totalde böyle bir sonuç gördüm, paylaşmak istedim.
Çok kritiiik iyi ki çark işine girmemişimTencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
Bu tespiti Virüs Total sayesinde yaptım. Emin olmak için File kısmından Şans Çarkı'nın apk dosyasını taratabilirsiniz.
Markayı hedef almıyorum sadece Virüs Totalde böyle bir sonuç gördüm, paylaşmak istedim.
Inca ile görüşmem.. okuyunuzTencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
noldu lan über zeka bi sen akıllısın vay be ne akıl varmış puhahahah. la adamlar bir klavye bir kupa bardağı gönderdiler ilk çark çevirmemde hediye olarak ne nankör insanlar var be. ücretsiz ürün gönderiyorlar ben dayanamadım sırf cevap yazmak için kayıt oldum. onlar kim bilir buraları okuyorsa boşuna uğraşıyoruz falan diyordur yani yazık be abi. şu düşünceye bak ben üzüldüm markaya. çatır çutur google playda şuan uygulama hatta hafta sonu çevirdim bu sefer bişey çıkmadı olsun isterse hiç çıkmasın böyle bir düşüncede ne güzel uygulama yapmışlar. klavyesi olmayan adam klavye alıyor falan. çok haksızlık ediyorsunuz tamam endişeleriniz olabilir ama biraz mantık be abi.Arkadaşlar şimdi size olanları söyleyeyim. Bunlar uygulamanın google play'de olmamasının sebebinin kabul aşamasında olduğunu söylemişlerdi ama bu tamamen yalan. Muhtemelen google bu uygulamayı direk reddetti, çünkü Google A.gray.inventor.a ile karşılaştığında o uygulamayı sistemine asla sokmaz. Yani bu adamlar bizleri kandırarak muhtemelen verilerimizi çaldılar. Şimdi akıllarda tek soru var, neyimizi çaldılar? En muhtemel e posta adresleriniz ve uygulamaya girdiğiniz şifreniz gg oldu gidin şifrenizi değiştirin.
%99.99 False Pozitive, Tencent Cinli bir Oyun markasıdırTencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
Yani :d%99.99 False Pozitive, Tencent Cinli bir Oyun markasıdır