INCA'nın Şans Çarkı Kötü Amaçlı Yazılım Çıktı.

Uygulamada virüs yok zevkine değiştirmek istersen buyur değiş. Bitdefender/kaspersky gibi AV' ler bulamadı da tencent mi buldu? Oluyor böyle hatalar gayet normal. En az 10-15 tane AV' nin bulması lazım tehlike için.
IMG_20210628_115458.jpg

Şikayetvar'a girip 1yıldız sapamlamamız yok mu o.O2

Bazı kişiler her yerde aynı şifreyi kullanıyor hem onlar için hem ek güvenlik.
IMG_20210628_115457.jpg

Ya o konuda ben tedbirliyim 134ahaha134 gibi şifreler koyuyorum o gibi yerlere saçma sapan şifreler veriyorum
Ama başta bizi dolandırdıklarından şüphelenip neden uygulamayı indirdiysem
Kafama sevem

Tencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
Bu tespiti Virüs Total sayesinde yaptım. Emin olmak için File kısmından Şans Çarkı'nın apk dosyasını taratabilirsiniz.
Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum firma kendi bacağına sıkmaz herhalde

Arkadaşlar 4-5 gündür 0850'li aramalar sürekli gelmeye başladı şifrelerinizi full değiştirin çift faktörlü doğrulama eklemeyi kesinlikle unutmayın ne olacağı belli olmaz. Klavye gönderilmez ne olur ne olmaz diyorduk şimdide buna buna diyoruz dikkatli olun

Uygulamada virüs yok zevkine değiştirmek istersen buyur değiş. Bitdefender/kaspersky gibi AV' ler bulamadı da tencent mi buldu? Oluyor böyle hatalar gayet normal. En az 10-15 tane AV' nin bulması lazım tehlike için.
Bende ciddi programlarla test yaptım hiçbir şey çıkmadı Sadece Xioaminin virüs programı ile bile tarattım bir şey çıkmadı bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıklama yapmışlar
Şimdi gördüm

Geri