M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,165
başka bir şey yapamazlar zaten sjısdoıfasşdıofsışogyemek sepetinden spam dürüm gönderirler belki![]()
başka bir şey yapamazlar zaten sjısdoıfasşdıofsışogyemek sepetinden spam dürüm gönderirler belki![]()
Uygulamada virüs yok zevkine değiştirmek istersen buyur değiş. Bitdefender/kaspersky gibi AV' ler bulamadı da tencent mi buldu? Oluyor böyle hatalar gayet normal. En az 10-15 tane AV' nin bulması lazım tehlike için.
var bu arada
Banka hesabı falan kayıtlı bişey olurmu mailde.Inca yapmaz zaten saldırganlar belli yerlerde parayla satar telefonunuza devamlı dolandırıcı aramaları gelebilir.
Mailinize de spamlar.
Bazı kişiler her yerde aynı şifreyi kullanıyor hem onlar için hem ek güvenlik.
OlmazBanka hesabı falan kayıtlı bişey olurmu mailde.
belki olabilir
Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum firma kendi bacağına sıkmaz herhalde
Tencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
Bu tespiti Virüs Total sayesinde yaptım. Emin olmak için File kısmından Şans Çarkı'nın apk dosyasını taratabilirsiniz.
Ya bence göndermemek için öyle dediler.Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum firma kendi bacağına sıkmaz herhalde
Açıklama yapmışlarBöyle bir şey olduğunu sanmıyorum firma kendi bacağına sıkmaz herhalde
Bende ciddi programlarla test yaptım hiçbir şey çıkmadı Sadece Xioaminin virüs programı ile bile tarattım bir şey çıkmadı bir sıkıntı yokUygulamada virüs yok zevkine değiştirmek istersen buyur değiş. Bitdefender/kaspersky gibi AV' ler bulamadı da tencent mi buldu? Oluyor böyle hatalar gayet normal. En az 10-15 tane AV' nin bulması lazım tehlike için.
Şimdi gördümAçıklama yapmışlar