radasamara
80+ Gold
Dahası
Bu arada cidden çözdümOoo radamasara reis olayı çözdü
Bu arada cidden çözdümOoo radamasara reis olayı çözdü
Hediyeyi vermeyecekler için yapılan bir açıklama bence boşa telaş yapmak saçmaAlıntıyı görüntüle
Pek inandırıcı gelmedi ama neyse.
Uygulamada virüs yok zevkine değiştirmek istersen buyur değiş. Bitdefender/kaspersky gibi AV' ler bulamadı da tencent mi buldu? Oluyor böyle hatalar gayet normal. En az 10-15 tane AV' nin bulması lazım tehlike için.Yine de her ihtimale karşı mail şifreleri değiştirilmeli.
Bazı insanlar heryere aynı şifre ile kayıt oluyorlar ben onlar için uyarı yaptım.vçföxvmzdçfmşdfmzdklşbzdb e posta şifremle uyg şifrem farklı nasıl şifremi çalacaklar
Mail şifreme nereden ulaşacaklar peki? Ben sadece saçma sapan bir şifre girmiştimYine de her ihtimale karşı mail şifreleri değiştirilmeli.
hocam bir şey olmaz o kadar anti virüs bulamadı sadece tencent mi bulduBazı insanlar heryere aynı şifre ile kayıt oluyorlar ben onlar için uyarı yaptım.
Sorun olmaz merak etmeMail şifreme nereden ulaşacaklar peki? Ben sadece saçma sapan bir şifre girmiştim
eset ile telefonu tarattım bir şey çıkmadı
Tencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir.
Bu tespiti Virüs Total sayesinde yaptım. Emin olmak için File kısmından Şans Çarkı'nın apk dosyasını taratabilirsiniz.
yemek sepetinden spam dürüm gönderirler belkiAdresini kim ne yapsın? Seni kaçırmaya gelmeyeceklerine göre?
Bazı kişiler her yerde aynı şifreyi kullanıyor hem onlar için hem ek güvenlik.Mail şifreme nereden ulaşacaklar peki? Ben sadece saçma sapan bir şifre girmiştim