Yardım İnce hesap aldatmacası!!!

biraz fazla abartıyorsun gibi geldi adam belirtmiş sonuçta tray olduğunu

İşlemcilere bakıyordum kutulu sandım, sipariş vericekken son anda tray olduğunu farkettim. Bu bir kandırmadır, gören varsa bunu düzeltsin.

Tray diye yazmışlar daha ne olsun sitede sadece işlemciyi koysalar görüntü kirliliği olur
Bu konuda arkadaşa katılıyorum. Ayrıca yapılmak istenildiği zaman yapılabiliyor.

1744876362662.png

İşlemcilere bakıyordum kutulu sandım, sipariş vericekken son anda tray olduğunu farkettim. Bu bir kandırmadır, gören varsa bunu düzeltsin.

buna aldatmaca diyebilmemiz için tanıtımında kutulu ibaresi kullanması lazım böyle yazdğı halde tray göndermesi lazım.saçma bir konu olmuş.sen herhalde ürün satın alırken hiçbir araştırma yapmayıp direk resme bakarak alıyorsun ürünleri

yani evet fotoğraf yanlış ama tray yazmışlar zaten bu tarz şeyleri satın alırken dikkatli olmak gerek

Hocam bu sizce gerçek 9900x3d mi? Adamlar tasarımına gelince uygun bir şeyler yapabiliyorlar. Hemen sana inteldende örnek vereyim.
1744876648317.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yapılmak istenilince yapılabiliyormuş. Ultra yerine İ5 yazdınmı tamamdır.
1744876724688.png

Ama dediğiniz gibi o kadar önemli bir şey değil, ancak diğer işlemci ürünlerinde dikkat edip böyle kutusuz fotoğraf koyuyorsan, diğer eklediğin ürünlerede yapmalısın.

Bunun neyini savunuyorsun sen iyi misin babanın malı mı İncehesap
Savunmalık bir şey yok bunda ve tray diye belirttiyse sorun yoktur aldatma falan boş mahal okuma bir ürün alırken açıklama okuyacak kadar acizseniz alışveriş yapmayın marketten alırken bile içeriğe bakan insanlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,431
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri