Gaming geceainden ürün almayı düşünüyorum sence sıkıntı olurmu bu olaydaki güncel durumun nedir incehesap desteğe ulasabildinmi güvenilir ise almayı düşünürümBu da Satın Aldığıma Dair Kanıt!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Photoshopla TC Sildim Kral Sakin Ol
Hocam Her Ürünü Yanlış Gönderceklerini Sanmıyorum 10 da 1 Oranındadır Bu.Gaming geceainden ürün almayı düşünüyorum sence sıkıntı olurmu bu olaydaki güncel durumun nedir incehesap desteğe ulasabildinmi güvenilir ise almayı düşünürüm
Keşke 5700xt filan yollasalarmis İnşallah sıkıntın çözülür ve sana özür dilemek amaçlı çek verirlerMüşteri Hizmetlerine 40 Dk Sonunda Çözüleceğine İnanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Her Ürünü Yanlış Gönderceklerini Sanmıyorum 10 da 1 Oranındadır Bu.
Eğer ürün acil lazım ise sakın alma. Ama zaman sorunun yok ise alabilirsiniz. Sonuçta sorun yaşasan da eninde sonunda ya ürün ya para gelir. Tabi o strese girmek istemiyorum dersen gene almayabilirsiniz. Bu senin önceliklerinle ilgili bir şey.Gaming geceainden ürün almayı düşünüyorum sence sıkıntı olurmu bu olaydaki güncel durumun nedir incehesap desteğe ulasabildinmi güvenilir ise almayı düşünürüm
Yok Hocam Onu YapmazlarKeşke 5700xt filan yollasalarmis İnşallah sıkıntın çözülür ve sana özür dilemek amaçlı çek verirler
46Dk Sonunda Hallettim Gibi Şimdi Kargoya Vereceğiz Kuzenimle İnşallah Yine Yanlış GelmezKesinlikle büyük bir hata inanılmaz, uğraş dur şimdi kargoyla gitsin gelsin bir 5 6 gün daha zaman kaybı yaşa. Hemen desteğe ulaşmaya çalışın ve gereğini yapsınlar.
Umarım çözülür.46Dk Sonunda Hallettim Gibi Şimdi Kargoya Vereceğiz Kuzenimle İnşallah Yine Yanlış Gelmez
Bir tane daha benimle kader mahkumu geldi. Başlığıma göze atabilirsin. Bende işlemci aldım 8 mayıs'ta. Kargo bizde yok diyor incehesap bizde de yok diyor. Ürün kayıp veya çalındı. Ayrıca birçok kişide benzer durum var kendileri dedi telefonda. Biri fena mal çaldı gibi geliyor. Ben iade açtım ama iadede etmiyorlar parayı uğraşıyorum.Bence o siteden alışveriş yapmayın 8 mayısta aldığım ürünler gelmedi 1 ay oldu sürekli kargoya vericez diyorlar şikayetvar com da o kadar çok şikayet varki inanmazsınız. Müşteri hizmetlerini arıyorum 45 dk bekliyorum sonunda bugün kargoya vericez diyolarlar ama gelmiyor ev arkadaşım alışveriş yaptı gelmedi zar zor iptal ettirdi şimdide para iadesi yapmıyorlar kısacası pişmanlık.