Kuzenimdir Kart Onun Adına Diye Para Onun Hesaptaydı Yanlışlık Olmasın Diye Öyle Girdim. Merak Etmeyin Yanlışlık Yoktur Beraber YaşıyoruzFatura "Berşan Çelenk" adına
Forumdaki ismin "Alperen Deynekli"
Biz size bunları anlattık gençler gelip buraya başlık açmayın ayın 8'inde uyardım sizi. Evet hatalar olabilir ama bu kadar yüksek oranda olmaz. O yüzden hala incehesap ve itopya'dan alışveriş yapanlar boşuna laf etmesin. Sakın yok korona yok şu bu da demeyin. Bu unsurlar her firma için var sadece incehesap ve itopya için değil. Ayrıca bu forumda nedense aşırı bir incehesap sevici var adama nerdeyse demediğinizi bırakmamışsınız. Yok foto at yoksa konu kapanır vs. Evet güvenemeyebilirsiniz tanımıyorsunuz bu üyeyi ama incehesap'ı çok iyi tanıyosunuz galiba.
Ya rx5700xt gelseydiİnceHesap'tan XFX RX5500XT Satın Aldım ve Bana Gelen Ürün RX570 Bu Şaka Değil mi Yaptıkları Hataya Bakar mısınız? İnanamıyorum Dalga Geçiyorlar Sanırım Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak İşkence! İnceHesaba Güvenmeyiniz!!!
Evet hatasız firma yok olamaz da ama gamegaraj ve teknobiyotik gerçekten iyi yönetti bu süreci veya iyi yönetmeseler de incehesap ve itopya leş olduğu için onlar iyi gibi göründü.evet gamegaraj çok daha iyi sistemde özellikle dolar 7.20 olduğunda gamegaraj 200 TL itopya ve incehesap 1000 TL zam yaptı ve şuan bikle gamegarajın kargosu 3 günde geliyor