Bende ondan aldım ama keşke mavisi olsaydı internetten gördüm baya güzelmiş mavisiGamepower Luna
Bende steelseries 5 yapıştırdım bitaneGaming cumadan neler aldınız beyler bayanlar
Yakışır kardeşime hayırlı olsun şimdiden de bişey diycem bu kargo firmalarınada yasak varmı hafta sonu yoksa onlara serbest mi ?Bende Steelseries 5 yapıştırdım bitane
Teşekürler sizede yasak ta çalışmıyorlar diye biliyorum kral haftaiçini beklicezYakışır kardeşime hayırlı olsun şimdiden de bişey diycem bu kargo firmalarınada yasak varmı hafta sonu yoksa onlara serbest mi ?
Kırmızıda güzel bence.Gamepower Luna
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende ondan aldım ama keşke mavisi olsaydı internetten gördüm baya güzelmiş mavisi
@Abdullah Hacıgül incelemesini yapmış onuda almayı düşündüm o sırada gördüm videoyu ama Gamepower Luna daha uygun fiyatlıydı onu aldım ama HS35'te çok şık ve kaliteli duruyor üstelik mic'ide çıkıyormuş onun.HS35 aldım.Kalitesi nasıl bilmiyorum ama.
İtopya'da vs. 1740 lira 140 lira fark var adınıza üzüldüm hayırlısı olsun dilerim.Asus tuf b450 pro gaming + Corsair vengeance 8gb 3000mhz RAM aldım.
ryzen 5 3600x e yetişemedim maalesef hemen tükendi
Bende 2 si arasında kaldım kırmızı olmasaydı ucuz diye onu alacaktım.@Abdullah Hacıgül incelemesini yapmış onuda almayı düşündüm o sırada gördüm videoyu ama Gamepower Luna daha uygun fiyatlıydı onu aldım ama HS35'te çok şık ve kaliteli duruyor üstelik mic'ide çıkıyormuş onun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsu sizede.