Neler Yeni

Rehber İnce Hesap Gaming Gecesi Hızlı Ürün Alma Resimli Anlatım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
"Sizden biri, kendisi için sevdiğini (istediğini, arzu ettiğini, din) kardeşi için de sevmedikçe (istemedikçe, arzu etmedikçe) gerçek îmâna eremez. " Peygamberimizin bu konuyla ilgili bir hadisi.
Gerçek imana eremediğimi öğrendim.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Neden kendi adın yazmıyor ? :D
Yaş sorunu olmasın diye babamın adını falan yazmıştım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem eklediğim isim kredi kartı ismi kısmın da otomatik çıkıyor benim olmadığı için kredi kartı da hızlıca orayı da geçem dedim bak kendime ayırdığım özel hız yönetimini de söylettin uf ya.

Neyse kendime halen saklıyorum bir şeyler .D

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Yaş sorunu olmasın diye babamın adını falan yazmıştım :D

Hem eklediğim isim kredi kartı ismi kısmın da otomatik çıkıyor benim olmadığı için kredi kartı da hızlıca orayı da geçem dedim bak kendime ayırdığım özel hız yönetimini de söylettin uf ya.

Reis daha az önce öğüt veriyordun İtalya böyle dönmedi.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Söyle de herkes öğrensin,alabilsin senin gibi.

"Sizden biri, kendisi için sevdiğini (istediğini, arzu ettiğini, din) kardeşi için de sevmedikçe (istemedikçe, arzu etmedikçe) gerçek îmâna eremez. " Peygamberimizin bu konuyla ilgili bir hadisi.
[/QUOTE]

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Söyle de herkes öğrensin,alabilsin senin gibi.

[/QUOTE]
Yav bunu diyen de sütten çıkmış ak kaşık neyse eve gittiğim de eklerim rehbere çok az bir şey kredi kartı kimin adinaysa hesabın adıyla aynı yapınca ödeme de isim girmek gerekmiyor

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Bu rehberim de sizlere Gaming Gecesin de hızlı ürün nasıl alabileceğinizi göstericem ben yaptım işe yarıyor. 3D secure hızıyla ilgili yapabileceğim bir şey yok ben de 6 sn sürmüştü .
İlk önce istediğiniz ürünü sepete ekleyin.
Sonra Hesap Ayarlarına gidin oraya gitmek için sağ da isminizin bulunduğu kısma tıklamanız yeterli.
Adreslerim kısmına tıklayınız.
Alıntıyı görüntüle
Tıkladıktan sonra yeni adres ekleye tıklayın ve adresinizi girin sonra EV işaretine benzer bir şeyin yanın da varsayılan diyor fatura ve ev adresinizi ekledikten sonra 2 sini de varsayılan yapın.
Böylelikle adres girme aşamasıyla uğraşmazsınız.
Alıntıyı görüntüle
Son olarak Kredi kartı bilgilerinizi bir yapışkan notlara yazıp hazır da bekleyin saat 22.00 olduğu anda f5 atın fiyat düştüğünü gördüğünüz az hızlıca satın al deyin
adres zaten kayıtlı olduğu için ödeme kısmına çok hızlı bir şekil de varacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
Ödeme kısmında demiş olduğum gibi kopyala yapıştır yapıp bütün bilgileri girmeniz gerekiyor ve en son olan 3d secure onu da tamamlarsanız ürününüz hızlıca
almış olacaksınızdır. Şahsen ben böyle yapıp alıyorum . Son olan kulaklığı da böyle yaparak aldım.
İyi günler dilerim . Şimdiden Hayırlı Olsun.
Allah razı olsun bende millet takır takır nasıl alıyor diye kendime soruyordum.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Allah razı olsun bende millet takır takır nasıl alıyor diye kendime soruyordum.
Rica ederim gireceğin kredi kartının ismini hesap ismin yaparsan kredi kartı ismini ekleme kısmında yazmak zorunda kalmıyorsun şimdi onu da güncellleyeceğim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu rehberim de sizlere Gaming Gecesin de hızlı ürün nasıl alabileceğinizi göstericem ben yaptım işe yarıyor. 3D secure hızıyla ilgili yapabileceğim bir şey yok ben de 6 sn sürmüştü .
İlk önce istediğiniz ürünü sepete ekleyin.
Sonra Hesap Ayarlarına gidin oraya gitmek için sağ da isminizin bulunduğu kısma tıklamanız yeterli.
Adreslerim kısmına tıklayınız.
Alıntıyı görüntüle
Tıkladıktan sonra yeni adres ekleye tıklayın ve adresinizi girin sonra EV işaretine benzer bir şeyin yanın da varsayılan diyor fatura ve ev adresinizi ekledikten sonra 2 sini de varsayılan yapın.
Böylelikle adres girme aşamasıyla uğraşmazsınız.
Alıntıyı görüntüle
Son olarak Kredi kartı bilgilerinizi bir yapışkan notlara yazıp hazır da bekleyin saat 22.00 olduğu anda f5 atın fiyat düştüğünü gördüğünüz az hızlıca satın al deyin
adres zaten kayıtlı olduğu için ödeme kısmına çok hızlı bir şekil de varacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
Ödeme kısmında demiş olduğum gibi kopyala yapıştır yapıp bütün bilgileri girmeniz gerekiyor ve en son olan 3d secure onu da tamamlarsanız ürününüz hızlıca
almış olacaksınızdır. Şahsen ben böyle yapıp alıyorum . Son olan kulaklığı da böyle yaparak aldım.
İyi günler dilerim . Şimdiden Hayırlı Olsun.
Ve herkes bunu öğrendiğine göre yine alamicaz la!

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Top Bottom